Leestijd: 4 minuten
Terug naar overzicht

Feest! Medical heeft een nieuw thuis

Maandag 18 september was het feest bij Medical! Afgelopen zomer verhuisden we van ons voormalige pand in Heerenveen naar onze spiksplinternieuwe—en al zeggen we het zelf, fantastische—locatie in Joure. Zo’n mooi moment konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op 18 september was de officiële opening van ons nieuwe kantoor, wat we spetterend vierden. Benieuwd waarom we zijn verhuisden hoe we bij Medical een feestje bouwen? We praten je graag bij!

 

Naar een warme, ruime thuisbasis

Verhuizen van kantoor is een flinke operatie, dat kunnen we je inmiddels vertellen. Zoiets doe je alleen met een goede reden. En gelukkig hadden wij die—meerdere zelfs. Om te beginnen waren we erg toe aan nieuwe huisvesting. Ons nieuwepand in Joure is een stuk groter dan het oude: elke afdeling heeft een eigen kantoor, er zijn voldoende werkplekken voor al onze medewerkers én genoeg vergaderruimtes. Bovendien is de locatie goed bereikbaar en is er genoeg parkeergelegenheid. Ook hebben we nu genoeg ruimte om gezellige evenementen te organiseren op onze eigen locatie, zoals het jaarlijkse winterfeest en zomerfeest. Kortom, ons nieuwe pand is een plek die uitnodigt, enthousiasmeert en positief maakt! 


Een eigen plek voor trainen & innoveren

Ook hadden we grootste plannen die om extra ruimte vroegen. Allereerst wilden we een serieuze trainingsfaciliteit neerzetten, waar medewerkers van Medical, medewerkers van zorgorganisaties én onze zusterbedrijven Advizo en Careflex zich kunnen bijscholen, leren en groeien. Daarnaast wilden we graag een plekcreëren waar we zorgorganisaties en  -professionals kunnen laten kennismaken met de nieuwste technologie en innovaties in ons werkveld. Beide wensen zijn uitgekomen! We beschikken nu over een mooie trainingsfaciliteit en een heus SMART- en skills-lab, die zijn gehuisvest in ons nieuwe pand.

 

Inspiratie opdoen is ons SMART- en skills-lab

Nu denk je misschien: wat is zo’n SMART- en skills-lab nu precies? Dat leggen we je graag uit. In ons SMART- en skills-lab kunnen we verschillende zorgscenario’s nabootsen; denk aan situaties die je als zorgprofessional tegenkomt in de thuiszorg, revalidatiecentra of verpleeghuizen. Vervolgens kun je hier met verschillende technologieën oefenen binnen het scenario, zodat je nieuwe manieren kunt uitproberen om een situatie op te lossen of gemakkelijker te maken. Door op zo’n laagdrempelige manier kennis te maken met zorginnovaties, kun je zelf ervaren hoe die je kunnen ondersteunen in je werk. Kom het vooral eens uitproberen!

Tijd voor feest!

Kortom, ons nieuwe kantoor biedt een hoop mogelijkheden, en daar zijn we dolblij mee. Gelukkig wordt dit enthousiasme ook door anderen gedeeld. Op 18 september opende Wethouder Janita Tabak ons kantoor officieel. Ze benoemde waarom het zo belangrijk is dat bedrijven zoals Medical zich vestigen in Joure: Medical haakt lokale bedrijven aan, waardoor het plaatselijke ondernemersklimaat verbetert. Ook verdienen de zorgmedewerkers het goed werkgeverschap dat door Medical wordt uitgedragen.  

Daarna was het tijd voor feest! Al onze medewerkers én hun gezinnen waren welkom. We hadden ons terrein omgetoverd in festivalsferen, met voor ieder wat wils: een kinderhoek, springkussen, tekentafel, spelletjes en een schminkartieste die de kinderen voorzag van prachtige creaties in neonkleuren. Voor de nieuwsgierigen gaf Ambinex rondleidingen door ons SMART- en skills-lab. Een Caribische brassband voorzag ons van gezellige zomerse deuntjes. Wat een sfeer brachten zij met zich mee!

Rond etenstijd was het tijd voor een barbecue, waar iedereen kon genieten van heerlijke broodjes, hotdogs, saté, pokebowls en meer. En tot slot konden onze zorghelden de photobooth induiken voor leuke kiekjes, als aandenken aan deze memorabele dag. Al zullen we ons die ook zonder foto’s zeker herinneren!

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk onze aftermovie! (Werkt onderstaande video niet? Klik hier om 'm op YouTube te bekijken)


Nieuwsgierig naar werken bij Medical?

Ben jij ook benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wil je wel eens een bezoekje brengen aan ons SMART- en skills-lab, om je te laten inspireren door de nieuwste innovaties in zorgland? Dan ben je van harte welkom in ons pand aan de Marconiweg 8 in Joure.

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar het werken bij Medical? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven zorgprofessionals, die willen zorgen vanuit vrijheid, flexibiliteit én als onderdeel van een hecht team. Bekijk nu onze openstaande vactures. We horen graag van je!

Terug naar overzicht