Vacatures voor verpleegkundigen

Werken bij Medical: voor iedereen met een hart voor de zorg

Op zoek naar een plek waar je écht iets betekent? Bij Medical vind je overal in Nederland vacatures in de ouderenzorg, vlak bij jou. Of je nu van de huiselijke sfeer van de thuiszorg houdt of de dynamiek van een woonzorgcentrum zoekt, er is altijd een plek die past bij wat jij leuk vindt en waar je goed in bent.

Bekijk onze zorgvacatures

Vacatures in de zorg, ook voor jou

Jouw zorgcarrière begint bij Medical. Klaar om jouw perfecte baan in de zorg te vinden? Bekijk onze vacatures zorg voor kansen in diverse zorggebieden door heel Nederland. Of je nu in Friesland, Gelderland, Zeeland, of elders in het land woont, wij hebben een geschikte zorgbaan voor jou.

Flexibele werkuren en goede voorwaarden

We snappen dat je leven buiten je werk ook belangrijk is. Daarom geven we je de vrijheid om je werk zo in te richten dat het past bij jouw leven. Flexibele werktijden, een rooster dat jij zelf samenstelt—bij Medical zorgen we voor een gezonde balans tussen werk en privé. Benieuwd van welke voordelen je nog meer kunt genieten wanneer je bij ons aan de slag gaat? Dit krijg je van ons:

  • Een vast contract.
  • Een collectieve kortingsregeling via Benefits@Work voor korting op kleding, vakanties en overige cadeaus - zodat je nog meer kunt genieten van het leven.
  • Een zorgcoach die 24/7 voor je klaarstaat - omdat we begrijpen dat de zorg nooit stopt, en dat geldt ook voor onze ondersteuning.
  • Een vast bedrag per jaar voor jouw levensfase en/of loopbaan - omdat we begrijpen dat iedereen uniek is en andere behoeften heeft.
  • Mogelijkheden tot het leasen van een auto van de zaak voor een zorgeloze reis naar je werk.
  • Een van de beste pensioenregelingen en een reiskostenvergoeding om je woon-werkverkeer te ondersteunen.
  • Een extra keuzebudget van 25% boven op je salaris, waarmee je kunt kiezen wat het beste bij je past.
  • Gratis inhoudelijke trainingen bij onze opleidingspartner Ambinex om je vaardigheden te verbeteren en bekwaam en bevoegd te blijven.
  • Passende werkkleding, materialen en een vergoeding van het kwaliteitsregister.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden naar een hogere functie (inclusief onze bbl-opleidingen) - zodat je kunt groeien en je carrière kunt bevorderen.

Werken met steun, erkenning en plezier in het Medical-team

Je staat er nooit alleen voor in je zorgverantwoordelijkheden bij Medical. Je bent bijvoorbeeld altijd direct gekoppeld aan een toegewijde zorgcoach die altijd beschikbaar is en actief met je meedenkt. Het is voor jou én voor ons belangrijk dat je een fijne sterke band opbouwt met je collega's. Daarom organiseren we vaak gezellige gezamenlijke activiteiten en evenementen. Op die manier krijg je ook buiten je werk om een mooie kans om plezier te hebben met elkaar en die band te versterken.

Meer over Medical

Groei door als zorgprofessional met onze trainingen & cursussen

We geven je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Naast de verplichte trainingen, zoals het bijhouden van jouw voorbehouden handelingen, bieden we verschillende leerzame en leuke cursussen aan. De kennis die je hier opdoet, kun je daarna meteen in de praktijk brengen. Of je nu in een zorginstelling werkt of bij cliënten thuis: jouw eigen initiatief en professionele inzicht worden altijd gewaardeerd en aangemoedigd. Daarnaast kun je zelf ook tot trainer doorgroeien en jouw opgedane kennis overdragen.

Onze kernwaarden: de basis van alles wat we doen

 

Bij Medical willen we dat iedereen die we ontmoeten de beste versie van zichzelf kan zijn. Dat geldt voor onze cliënten, partners en medewerkers. Samen kijken we naar wat er wél mogelijk is. Met een positieve blik zetten we ons elke dag in voor meer tevredenheid en plezier. Wij werken vanuit de volgende kernwaarden:

Verbindend

Verbinden en verbondenheid vinden we belangrijk. We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur. Daarbinnen brengen wij collega’s samen tot een team, verbinden we onze zorgprofessionals met cliënten en hun betrouwbare ander (de zorgmanager), en koppelen we hulpvragen aan oplossingen en adviezen.  

Nieuwsgierig

We koesteren een cultuur van voortdurende nieuwsgierigheid en leergierigheid. Je bent nooit uitgeleerd en nieuwsgierigheid maakt dat je openstaat voor adviezen, ideeën en feedback. Daarvan word je een beter mens én professional en wordt ook onze zorgverlening beter.

Ontspannen

Hoe tegenstrijdig het ook lijkt, in de zorg streven we naar ontspanning, plezier en zorgeloosheid. Door zorgen weg te nemen over de randzaken en organisatie kunnen professionals zorgeloos de best mogelijke zorg leveren. We streven naar een positieve werkomgeving, leuke teamuitjes en mooie momenten met cliënten.

Idealistisch

We willen de gezondheidszorg verbeteren en geloven dat we hierin een belangrijke rol vervullen. We zijn voortdurend op zoek naar medestanders die samen met ons een sprong in het diepe willen wagen en dingen net weer een beetje anders willen doen.  

Integer

Zorg draait om integriteit, betrouwbaarheid en ethiek. Niets is zo kwetsbaar als zorg en het respect en privacy dat zorg met zich meedraagt. Wij stimuleren onze medewerkers om hier uiterst zorgvuldig mee om te gaan en laten onze integriteit terugkomen zowel de contacten met zorgorganisaties en relaties als onze besluitvorming.  

 

Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie over onze vacatures? Neem contact op of bezoek onze website. Volg ons ook op Instagram, Facebook en LinkedIn voor de nieuwste kansen en updates binnen Medical Groep.

Neem contact op

hbo-verpleegkundige bij Medical

Open sollicitatie? Van harte welkom!

Heb je jouw ideale zorgvacature nog niet gevonden? Stuur ons vooral een open sollicitatie. Wij gaan graag samen met je op zoek naar een baan die bij je past en waarin je verder kunt groeien.

Begin vandaag nog aan je toekomst bij Medical Groep. Of je nu een baan in de zorg zoekt of onze huidige vacatures wilt verkennen, neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen jouw carrière in de zorg kunnen verrijken.