Ons team

 

Albertine Hoogeveen

Praktijkopleider

ahoogeveen@medicalgroep.nl 088 513 8585

Medical is een bedrijf dat echt een frisse kijk heeft op de zorg en de mogelijkheid biedt om actief mee te denken en te doen aan verbeteringen. Het is geweldig om te zien dat we werknemers aanmoedigen om hun ambitie om weer naar school te gaan waar te maken en ik vind het prachtig om te helpen bij het zetten van die stappen. In mijn vrije tijd heb ik veel interesses, waaronder reizen en cultuur snuiven. Want voor je het weet heb je weer een fantastische dag beleefd!

Desiré Poll

Opleidingsmanager

dpoll@medicalgroep.nl 088 513 8585

Bij Medical ondersteun ik anderen hun kennis en vaardigheden te vergroten en stimuleer ik hun professionele groei. Het is ontzettend bevredigend om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en groeien dankzij de opleidingen en trainingen die ik samen met andere trainers heb ontwikkeld. Kennisdeling in de zorg is voor mij van essentieel belang. Daarnaast heeft mijn nieuwsgierigheid en mijn jarenlange ervaring in de zorg me geholpen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zodat ik anderen kan bijstaan met hun vragen en behoeften.

Elleke Veenstra - Rinsma

Office Manager

erinsma@medicalgroep.nl 088 513 8585

Ik werk al sinds 2016 met veel plezier bij Medical en voel me sterk verbonden met het bedrijf. Het geweldige team, bestaande uit zowel kantoor- als zorgpersoneel, draagt bij aan het streven naar verbetering van de zorg, met tevreden zorgmedewerkers en cliënten als doel. De diversiteit aan taken binnen Medical spreekt me aan en biedt uitdaging, wat ik belangrijk vind in mijn werk. Hierdoor blijf ik mezelf ontwikkelen en is geen dag hetzelfde. Naast mijn werk geniet ik van het moederschap van mijn zoon en dochter, hier haal ik veel energie uit.

Harma de Jong

Interieurverzorgster

info@medicalgroep.nl 088 513 8585

Een grote bron van voldoening voor mij is dat ik actief bijdraag aan het schoonhouden van het gebouw en het creëren van prettige, schone werkplekken. Dankzij de flexibiliteit en het begrip van Medical kan ik mijn passies, zoals quality time met mijn gezin, sporten, lezen en tuinieren, moeiteloos combineren met mijn werk.

Judith Tigchelaar

Zorgmanager

jtigchelaar@medicalgroep.nl 0611495881

Elke dag brengt mijn werk nieuwe en leuke uitdagingen met zich mee, en ik ben oprecht dankbaar dat ik als verpleegkundige echt het verschil kan maken voor onze zorgvragers en als zorgmanager mijn collega's kan ondersteunen en hen help om het plezier in hun werk te behouden. Dankzij een goede werkbalans kan ik in mijn vrije tijd genieten van de natuur en sporten.

Sarina van Oosterman - van der Iest

Planner

planning@medicalgroep.nl 088 008 3400

Als planner is geen dag  hetzelfde en dat maakt mijn werk zo boeiend. Het mooie is dat ik niet alleen voor mezelf werk, maar ook voor anderen. Als ik eens een stressvolle werkdag heb gehad, heb ik ontdekt dat wandelen de perfecte manier is om mijn hoofd leeg te maken en weer op te laden. Zo kan ik de volgende dag weer vol energie van start gaan.

Sieger Kuipers

Zorgmanager

skuipers@medicalgroep.nl 0621694586

Bij Medical heb ik vrijheid om mijn eigen rooster te plannen, wat perfect past bij mijn drukke leven. Daarnaast waardeer ik de afwisseling van diensten en de mogelijkheid tot persoonlijke groei enorm. Het mooie is dat er altijd aandacht en ruimte is voor mijn ontwikkeling. Als fervent sporter en muziekliefhebber voel ik me helemaal op mijn plek, en ook het wegdromen in een mooi boek is hier een prachtige ontspanning. Dankzij Medical kan ik mijn passies en hobby’s optimaal combineren!

Tessa Buist

Planningsmanager

planning@medicalgroep.nl 088 008 3400

Ons werk draait allemaal om de juiste match tussen medewerker en klant, zodat we de allerbeste zorg kunnen bieden aan onze geweldige cliënten. Ik vind het super belangrijk om een goed contact te hebben met mijn collega's, zodat ik weet wat hen drijft en waar ze naar streven. Net zoals de zorg ben ik altijd in beweging en zoek ik naar oplossingen en het perfecte beeld. Daarnaast ben ik ook mantelzorger voor mijn moeder, waardoor ik de zorg vanuit een ander perspectief volg.

Andrea Hunink

Zorgmanager

ahunink@medicalgroep.nl 0625487430

Ik ben erg blij met mijn baan bij Medical. De afwisseling in taken en de uitdagende projecten maken het werk interessant. Het geeft me voldoening om te zien dat mijn inzet bijdraagt aan het geluk van de zorgprofessionals van Medical. In mijn vrije tijd geniet ik van quality time met mijn gezin en vrienden, en vind ik het heerlijk om lekker te wandelen met mijn hond Kees. Deze momenten helpen mij om op te laden en weer fris aan de slag te gaan.

Dylan Groenhof

Planner

planning@medicalgroep.nl 088 008 3400

De vrijheid die ik ervaar en het fantastische team waarmee ik samenwerk maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. In mijn vrije tijd ben ik vogelaar. Net als vogels spotten spot ik ook vaak leuke diensten die ik dan weer mag koppelen aan de juiste medewerker. Dit geeft mij enorm veel voldoening, om de juiste dienst bij de juiste medewerker te vinden. Je maakt niet alleen de medewerker blij, maar ook de zorgorganisatie en natuurlijk de cliënt.  

Freek Peters

Directeur

fpeters@medicalgroep.nl 0615859667

Als zoon van een huisarts was zorg altijd al onderdeel van mij als persoon. In mijn vroegere werk in de zorg heb ik een sterke affiniteit en liefde voor ouderen(zorg) ontwikkeld. Dit neem ik iedere dag mee naar Medical om te kijken hoe we de zorg naar een hoger kwalitatief niveau kunnen tillen en oplossingen kunnen bedenken voor de meest uiteenlopende situaties. Vanuit mijn functie ben ik enorm trots op de groei die Medical laat zien. 

Hanane Boutzamar- Ikiri

HR adviseur

hboutzamar@medicalgroep.nl 088 513 8585

Bij Medical heerst een geweldige werksfeer waarin we elkaar ondersteunen en adviseren, waardoor iedereen met plezier zijn of haar werk kan uitvoeren. Als ik vanuit mijn HR-functie een collega kan ondersteunen of adviseren, zodat diegene met hernieuwd enthousiasme zijn of haar taken kan uitvoeren, dan ben ik tevreden. Recent heb ik ontdekt dat ik veel voldoening haal uit creatieve activiteiten en het namaken van dingen die ik online tegenkom. Deze nieuwe hobby heeft me geleerd om geduldig te zijn bij het leren van nieuwe vaardigheden, wat ik weer kan meenemen in mijn werk.  

Helga Folkerts

Zorgmanager

hfolkerts@medicalgroep.nl 0611911633

Het is geweldig om als verpleegkundige een verschil te kunnen maken in het ondersteunen van het team en het bieden van kwalitatieve zorg en aandacht aan de cliënten. Als zorgmanager word ik gefaciliteerd, zodat ik de mens achter de medewerker aandacht kan geven. Mijn creatieve aard komt niet alleen van pas in mijn hobby's, maar ook bij het vinden van creatieve oplossingen in mijn werk bij Medical.

Machteld Sinnema

HR-adviseur

msinnema@medicalgroep.nl 088 513 8585

Medical is in ontwikkeling en ik voel me echt een onderdeel van die groei, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. In mijn functie heb ik aandacht voor de behoeften van onze medewerkers en zorg ik ervoor dat deze zo goed mogelijk worden vervuld binnen ons bedrijf. Dit leidt tot tevredenheid bij zowel de werknemer als de werkgever. Ik ben iemand die graag gezelligheid en het gezelschap van anderen opzoekt. Kortom, echt een mensenmens.

Marloes Geurts - Bakker

Planningsmanager

planning@medicalgroep.nl 088 008 3400

Ik mag samenwerken met een geweldig team kantoormedewerkers en zorgprofessionals. Van het puzzelen en rondkrijgen van de planning krijg ik echt een kick. Het is zo bevredigend om deel uit te maken van iets groots, namelijk de zorgsector, en andere organisaties te ondersteunen bij het vinden van de juiste Medical-medewerker. Ik ben een sociaal dier, altijd omringd door vrienden en familie, en ik breng die eigenschap ook mee naar mijn werk.

Martijn Westra

Hoofd Werving & Selectie

mwestra@medicalgroep.nl 0652523146

Nanja Witzenburg

Locatie Manager

nwitzenburg@medicalgroep.nl 0616084481

Het samenvoegen van zaken om te verbeteren geeft mij voldoening. Buiten mijn werk ben ik actief in sport, lezen en haken, wat ik als een vorm van mindfulness ervaar. Ik ervaar mijn werk als een avontuurlijke reis waarin afwisseling, teamwork en mijn persoonlijke interesses bijdragen aan een verrijkende ervaring.

Nynke Bruinsma

Recruiter

nbruinsma@medicalgroep.nl 0652523146

Medical is een geweldig bedrijf waar ik me volledig kan ontplooien en deel uitmaak van een hecht team. Ik haal veel voldoening uit mijn werk, omdat het gevarieerd is en ik veel interactie heb met zorgprofessionals. Het mooiste moment voor mij is wanneer ik kan bijdragen aan het werkgeluk van een zorgprofessional! Reizen en avontuur helpen me te genieten van de kleine dingen in het leven en nieuwe culturen te ontdekken. Ik geloof in de schoonheid, bijzonderheid en uniciteit van elk individu.

Nynke van Houten

Medewerker Communicatie

planning@medicalgroep.nl 088 008 3400

Medical is een ondernemende jonge organisatie. Ze tonen grote attentie naar alle medewerkers en organiseren regelmatig activiteiten om de teamgeest te versterken. Ons hechte team is betrouwbaar en werkt samen aan een veelbelovende toekomst binnen Medical. Wat ik het meest waardeer aan mijn functie is de dagelijkse uitdaging om zowel de klanten als onze zorgmedewerkers een constante kwaliteit te bieden. Ik ben een sociaal persoon en deze eigenschap helpt me om gemakkelijk contact te leggen met mijn zorgmedewerkers en klanten.

Trientsje van der Wal

Zorgmanager

tvanderwal@medicalgroep.nl 088 513 8585

Ik ben in mijn werk met diverse zorginstellingen in contact. Dat geeft me de kans om een kijkje te nemen in verschillende zorgorganisaties. In mijn privéleven heb ik een actieve rol in de jeugdcommissie van VV-OERTERP voetbal, waar ik fungeer als het aanspreekpunt voor zowel de jeugdleden als de ouders. Het empathisch luisteren en, wanneer nodig, beslissingen nemen die het sportplezier van de jongeren bevorderen zijn waardevolle vaardigheden die ik mede dankzij mijn ervaring bij Medical heb weten te ontwikkelen.