Gespecialiseerd zorgpersoneel voor ouderenzorg

Medical biedt continuïteit en kwaliteit voor zorg- en regiomanagers in de ouderenzorg. Ontdek hoe wij jou kunnen ontzorgen.

Voor werkgevers

Ben je als zorg- en regiomanager in de ouderenzorg op zoek naar een oplossing voor een acuut of langdurig capaciteitsprobleem? Medical levert uitsluitend deskundige zorgprofessionals die moeiteloos tijdelijk of structureel een tekort in jouw planning kunnen oplossen. Hierin fungeren wij als schakel die de last van jouw zorgen over de kwaliteit en continuïteit van jouw dienstverlening wegneemt. Omdat wij van tevoren als gelijkwaardig partner met je hebben gespard over je specifieke wensen, kunnen we snel en accuraat handelen én leveren. Dat doen we in eerste instantie door per direct een openstaande dienst in te vullen. Maar bij voorkeur kijken we samen met jou duurzaam vooruit, en anticiperen we ook op toekomstige hindernissen. Of het nu om capaciteitsproblemen in de thuiszorg, de intramurale zorg of gespecialiseerde zorg gaat. 

Neem contact op

Ervaren zorgprofessionals

Onze zorgprofessionals zijn allemaal passend geschoold en ervaren. Voor iedere medewerker hanteren we daarnaast twee introductiedagen. In die tijd worden hun bekwaamheden getoetst en delen wij onze visie en kernwaarden. Tegelijkertijd kunnen onze professionals altijd gebruikmaken van interne trainingen op het gebied van gedrag en voorbehouden handelingen, die wij aanbieden in ons skills lab . Zo is hun kennis altijd up-to-date. 

Op deze manier houden wij onze professionals kundig en ervaren genoeg om alle openstaande zorg voor je te kunnen invullen. Daarnaast moedigen wij onze mensen aan om sociaal en alert genoeg te werken, om eventuele extra taken te signaleren en makkelijk op te pakken. Dat ontzorgt niet alleen jou en je rooster, maar creëert ook balans en vertrouwen onder je cliënten. Jouw dag is elke dag anders, je werkveld verandert continu. Daar heb je je handen vol aan. Vertrouw op ons en onze expertise om de extra belasting van capaciteitstekorten bij je weg te houden, zodat jij met een gerust hart op je kerntaken kunt concentreren. Zo ervaarjij rust, in de wetenschap dat je cliënten kundig en vriendelijk verzorgd worden. 

Direct contact? Bel nu!

Blijf op de hoogte

Je werkveld verandert continu. Daar wil je wel het beste uithalen, maar zonder zelf te hoeven zoeken. Wij helpen je!

Algemeen

Tot 23 juni2023 bevindt onze hoofdvestiging zich in Heerenveen, als onderdeel van de Zorgboulevard in het Abe Lenstra Station. Het adres is Dalhuysenstraat 33. Na 24 juni kunt u ons vinden in Joure op Marconiweg 8. 

Contactpersonen voor onze werkgevers

Freek Peters

Directeur

Nanja Witzenburg

Locatie Manager

Contactformulier

Vul onderstaand formulier volledig in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!