Vacatures in de ouderenzorg bij Medical

Gespecialiseerd zorgpersoneel voor ouderenzorg

Medical biedt continuïteit en kwaliteit voor zorg- en regiomanagers in de ouderenzorg. Ontdek hoe wij jou kunnen ontzorgen.

Lees meer over onze zorgverlening

Verbeter de zorgkwaliteit in jouw ouderenzorginstelling

Heeft jouw zorginstelling, net als vele andere, al jaren moeite om voldoende gekwalificeerd personeel te vinden? Ondertussen neemt de zorgvraag alleen maar toe; een trend die zich naar verwachting zal voortzetten.

In dit whitepaper geven we je antwoorden en oplossingen voor het personeelstekort in de zorg: We bespreken vijf manieren waarop jij de zorgkwaliteit in jouw instelling kunt waarborgen én verbeteren. Zo creëer je grip op jouw zorgtaken en bied je medewerkers én jezelf meer structuur en rust. Lees het in onze whitepaper!

Download het whitepaper

Vacatures HBO-verpleegkundige

Voor werkgevers

Ben je als zorg- en regiomanager in de ouderenzorg op zoek naar een oplossing voor een acuut of langdurig capaciteitsprobleem? Medical levert uitsluitend deskundige zorgprofessionals die moeiteloos tijdelijk of structureel een tekort in jouw planning kunnen oplossen. Hierin fungeren wij als schakel die de last van jouw zorgen over de kwaliteit en continuïteit van jouw dienstverlening wegneemt. Omdat wij van tevoren als gelijkwaardig partner met je hebben gespard over je specifieke wensen, kunnen we snel en accuraat handelen én leveren. Dat doen we in eerste instantie door per direct een openstaande dienst in te vullen. Maar bij voorkeur kijken we samen met jou duurzaam vooruit, en anticiperen we ook op toekomstige hindernissen. Of het nu om capaciteitsproblemen in de thuiszorg, de intramurale zorg of gespecialiseerde zorg gaat. 

Neem contact op

Ervaren zorgprofessionals

Onze zorgprofessionals zijn allemaal passend geschoold en ervaren. Voor iedere medewerker hanteren we daarnaast twee introductiedagen. In die tijd worden hun bekwaamheden getoetst en delen wij onze visie en kernwaarden. Tegelijkertijd kunnen onze professionals altijd gebruikmaken van interne trainingen op het gebied van gedrag en voorbehouden handelingen, die wij aanbieden in ons skills lab . Zo is hun kennis altijd up-to-date. 

Op deze manier houden wij onze professionals kundig en ervaren genoeg om alle openstaande zorg voor je te kunnen invullen. Daarnaast moedigen wij onze mensen aan om sociaal en alert genoeg te werken, om eventuele extra taken te signaleren en makkelijk op te pakken. Dat ontzorgt niet alleen jou en je rooster, maar creëert ook balans en vertrouwen onder je cliënten. Jouw dag is elke dag anders, je werkveld verandert continu. Daar heb je je handen vol aan. Vertrouw op ons en onze expertise om de extra belasting van capaciteitstekorten bij je weg te houden, zodat jij met een gerust hart op je kerntaken kunt concentreren. Zo ervaarjij rust, in de wetenschap dat je cliënten kundig en vriendelijk verzorgd worden. 

Direct contact? Bel nu!

Blijf op de hoogte

Je werkveld verandert continu. Daar wil je wel het beste uithalen, maar zonder zelf te hoeven zoeken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en tips!

Algemeen

Sinds juni 2023 kun je ons vinden in ons gloednieuwe kantoor op de Marconiweg 8 in Joure. Van harte welkom! 

Contactpersonen voor onze werkgevers

Freek Peters

Directeur

Contactformulier

Vul onderstaand formulier volledig in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!