Vacatures voor verpleegkundigen in de ouderenzorg

Over Medical

Als volwaardig zorgpartner in de ouderenzorg zorgen wij ervoor dat er vakkundig personeel op de locatie komt voor organisaties met gaten in het rooster. Wij staan ervoor garant dat onze medewerkers gediplomeerd zijn, een open blik hebben en bekwaam zijn om zo ouderen de beste zorg te geven.

Medical is erkend als 'World Class Workplace'

—en daar zijn we trots op! Deze titel weerspiegelt bij uitstek onze missie om meer te zijn dan alleen een werkplek. Wij zijn een thuis voor zorgprofessionals zoals jij, waar de zorg voor cliënten hand in hand gaat met zorgvuldige aandacht voor onze medewerkers. Benieuwd hoe je dat merkt? We vertellen het je graag. 

Lees meer in dit artikel

Bekijk onze bedrijfsvideo

De missie van Medical

“Wij stellen ieder persoon in staat om de allerbeste versie van zichzelf te zijn.” 

Of het nu om onze eigen professionals gaat, om de cliënten met een hulpvraag of de planners waarmee we plannen, wij streven naar een situatie waarin diegene meer geluk en tevredenheid ervaart. Door te doen wat ze leuk vinden, door herinneringen op te halen of gemak te creëren. Te vaak kijken we naar de onmogelijkheden en de negativiteit. Door onze open blik laten we mensen zien dat het anders kan.  

Vacatures in de ouderenzorg bij Medical

De visie van Medical

“Samenwerking en verbinding zijn de basis voor goede ouderenzorg.” 

Voor de ouderenzorg van morgen moet je samenwerken. Met organisaties, tussen organisaties, met technologie en expertise. Door alle snelheid en complexiteit kun je dit niet alleen. Door samen te werken houd je de ouderenzorg toegankelijk en van niveau. Dat verdient ieders naaste. Daar komen wij ons bed voor uit en maken wij ons hard voor. 

Wij doen dat door goed te luisteren naar iedere organisatie waarmee we samenwerken en onze zorgverlening voortdurend te verbeteren. We optimaliseren het proces van dienstaanvragen continu en trainen onze medewerkers om een zo hoog mogelijke kwaliteit van ouderenzorg te realiseren. Ook omarmen we nieuwe technologieën en inspireren we professionals op ons kantoor door middel van een SMART-lab. 

Kernwaarden

Verbindend

Verbinden en verbondenheid vinden we belangrijk. We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur. Daarbinnen brengen wij collega’s samen tot een team, verbinden we onze zorgprofessionals met cliënten en hun betrouwbare ander (de zorgmanager), en koppelen we hulpvragen aan oplossingen en adviezen.  

Nieuwsgierig

We koesteren een cultuur van voortdurende nieuwsgierigheid en leergierigheid. Je bent nooit uitgeleerd en nieuwsgierigheid maakt dat je openstaat voor adviezen, ideeën en feedback. Daarvan word je een beter mens én professional en wordt ook onze zorgverlening beter.

Ontspannen

Hoe tegenstrijdig het ook lijkt, in de zorg streven we naar ontspanning, plezier en zorgeloosheid. Door zorgen weg te nemen over de randzaken en organisatie kunnen professionals zorgeloos de best mogelijke zorg leveren. We streven naar een positieve werkomgeving, leuke teamuitjes en mooie momenten met cliënten.

Idealistisch

We willen de gezondheidszorg verbeteren en geloven dat we hierin een belangrijke rol vervullen. We zijn voortdurend op zoek naar medestanders die samen met ons een sprong in het diepe willen wagen en dingen net weer een beetje anders willen doen.  

Integer

Zorg draait om integriteit, betrouwbaarheid en ethiek. Niets is zo kwetsbaar als zorg en het respect en privacy dat zorg met zich meedraagt. Wij stimuleren onze medewerkers om hier uiterst zorgvuldig mee om te gaan en laten onze integriteit terugkomen zowel de contacten met zorgorganisaties en relaties als onze besluitvorming.  

 

Over Medical - Werken in de ouderenzorg 

Medical is circa 24 jaar geleden gestart vanuit de ideologie dat mensen in de ouderenzorg bezig moeten zijn met wat hen drijft, in plaats van met randzaken. Deze visie en werkwijze vormen ook vandaag de dag nog steeds het fundament van onze zorgverlening. 

Medical is gespecialiseerd in de menslievende ouderenzorg voor hulpbehoevenden op het gebied van verpleging en verzorging. Wij springen in op de vraag naar flexibele zorgprofessionals en bieden expertise en continuïteit, zowel voor zorgverlening binnen en buiten zorginstellingen. Wij willen dat ouderen het gevoel hebben dat zij zichzelf kunnen blijven en een volwaardig leven kunnen leiden, waar zij zelf invulling aan kunnen geven. Wanneer ouderen dit niet meer helemaal zelfstandig kunnen zorgt Medical ervoor dat er voldoende gediplomeerd en vakkundig personeel beschikbaar is dat hen helpt. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures voor verpleegkundigen in de ouderenzorg en kom werken bij Medical!

Bekijk hier onze blogsVacatures in de ouderenzorg van Medical

Contactformulier

Vul onderstaand formulier volledig in voor al je vragen of opmerkingen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Let op: dit formulier is niet bedoeld voor sollicitaties. Indien je wilt solliciteren, verwijzen wij je graag door naar onze vacaturepagina