Toegewijde Zorg met Passie en Professionaliteit 

Als volwaardig zorgpartner in de ouderenzorg zorgen wij ervoor dat er vakkundig personeel op de locatie komt voor organisaties met gaten in het rooster. Wij staan ervoor garant dat onze medewerkers gediplomeerd zijn, een open blik hebben en bekwaam zijn om zo ouderen de beste zorg te geven. 

Missie

“Wij stellen ieder persoon in staat om de allerbeste versie van zichzelf te zijn.” 

Of het nu om onze eigen professionals gaat, de cliënten met een hulpvraag of de planners waarmee we plannen, wij streven naar een situatie waarin diegene meer geluk en tevredenheid ervaart. Door te doen wat ze leuk vinden, door herinneringen op te halen of gemak te creëren. Te vaak kijken we naar de onmogelijkheden en de negativiteit. Door onze open blik laten we mensen zien dat het anders kan.  

Visie

“Samenwerking en verbinding zijn de basis voor goede zorg.” 

Voor de zorg van morgen moet je samenwerken. Met organisaties, tussen organisaties, met technologie en expertise. Met de snelheid en complexiteit, kun je dit niet alleen. Door samen te werken houdt je de zorg toegankelijk en van niveau. Dat verdient ieders naaste. Daar komen wij ons bed voor uit en maken wij ons hard voor. 

Wij doen dat door bij iedere organisatie waarmee we samenwerken goed te luisteren en onze zorgverlening voortdurend te verbeteren. We optimaliseren het proces van dienstaanvragen voortdurend en trainen onze medewerkers om een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te realiseren. Ook omarmen we nieuwe technologieën en inspireren we professionals op ons kantoor door een SMART lab. 

Kernwaarden

Verbindend

Verbinden en verbondenheid vinden we belangrijk. We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur. Daarbinnen brengen wij collega’s samen tot een team, verbinden onze zorgprofessionals met cliënten en hun betrouwbare ander (de zorgmanager) en verbinden hulpvragen aan oplossingen en adviezen.  

Nieuwsgierig

We koesteren een cultuur van voortdurende nieuwsgierigheid en leergierigheid. Je bent nooit uitgeleerd en nieuwsgierigheid maakt dat je open staat voor adviezen, ideeën en feedback. Daardoor word je een beter mens en professional en verbetert dit onze zorgverlening.  

Ontspannen

Hoe tegenstrijdig het ook lijkt, in de zorg streven we naar ontspanning, plezier en zorgeloosheid. Door zorgen weg te nemen in de randzaken en organisatie van zorg, kunnen professionals zorgeloos de best mogelijke zorg leveren. We streven naar een positieve werkomgeving, leuke teamuitjes en mooie momenten met cliënten.

Idealistisch

We willen de gezondheidszorg verbeteren en geloven dat we hier een belangrijke rol in vervullen. We zijn voortdurend op zoek naar medestanders die samen met ons een sprong in het diepe willen wagen en dingen net weer een beetje anders willen doen.  

Integer

Zorg draait om integriteit, betrouwbaarheid en ethiek. Niets is zo kwetsbaar als zorg en het respect en privacy dat zorg met zich meedraagt. Wij stimuleren onze medewerkers om hier uiterst zorgvuldig mee om te gaan en laten onze integriteit terugkomen in de contacten met zorgorganisaties/relaties en onze besluitvorming.  

 

Over Medical  

Medical is circa 16 jaar geleden gestart vanuit de ideologie dat mensen in de zorg bezig moeten zijn met wat hun drijft en niet met randzaken. Deze visie en werkwijze vormt vandaag de dag nog steeds het fundament van onze zorgverlening. 

Medical is gespecialiseerd in de menslievende zorg voor hulpbehoevenden op het gebied van verpleging en verzorging. Wij springen in op de vraag naar flexibele zorgprofessionals en bieden expertise en continuïteit, zowel voor zorgverlening binnen en buiten zorginstellingen. Wij willen dat ouderen het gevoel hebben dat zij zichzelf kunnen blijven en een volwaardig leven kunnen lijden, waar zij zelf invulling aan kunnen geven. Wanneer ouderen dit niet meer helemaal zelfstandig kunnen, zorgt Medical ervoor dat er voldoende gediplomeerd en vakkundig personeel beschikbaar is die hen helpt. 

Bekijk hier onze blogs

Contactformulier

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!