Leestijd: 3 minuten
Terug naar overzicht

Medical: Waar zorgprofessionals thuishoren

Medical is erkend als 'World Class Workplace'—en daar zijn we trots op! Deze titel weerspiegelt bij uitstek onze missie om meer te zijn dan alleen een werkplek. Wij zijn een thuis voor zorgprofessionals zoals jij, waar de zorg voor cliënten hand in hand gaat met zorgvuldige aandacht voor onze medewerkers. Benieuwd hoe je dat merkt? We vertellen het je graag. 

Een cultuur van werkvreugde en vrijheid 

Bij Medical ervaart ons team een hoge mate van werkvreugde, met een gemiddelde score van 8,5! Wij geloven dat plezier in je werk cruciaal is, niet alleen voor jouw welzijn, maar ook voor de kwaliteit van zorg die je levert. Als zorgprofessional vind je bij ons een omgeving die jouw passie voor zorg ondersteunt door jouw plezier en vrijheid centraal te stellen. Bekijk vandaag nog onze vacatures en wordt ook onderdeel van ons Medical-team! 

Flexibiliteit en balans 

Wij zijn experts in het balanceren van werk en privé. Onze medewerkers waarderen onze flexibele roosters enorm, gemiddeld met een score van 8. Heb jij ook behoefte aan meer controle over je eigen leven en planning? Of wil je gewoon meer tijd met je gezin doorbrengen? Bij Medical maken we het mogelijk. 

De perfecte match 

Werken met de doelgroep die bij je past is essentieel om écht voldoening uit je werk te kunnen halen. Daarom zorgen we er bij Medical voor dat jij werk vindt dat aansluit bij jouw passie en expertise. Onze medewerkers waarderen dit aspect met een sterke 8. 

Sterk leiderschap 

Onze leidinggevenden zijn betrokken en hebben veel aandacht voor jouw groei en welzijn. Ze begrijpen het belang van de vraag: "Ik zorg volop, maar wie zorgt er voor mij?" Dat onze medewerkers dit leiderschap waarderen is mooi terug te zien in onze gemiddelde score van 8. 

Net dat extra stapje 

Ons kantoorpersoneel, de ruggengraat van onze organisatie, zet zich met hart en ziel in voor hun collega’s. Zij zetten net dat stapje extra, en niet voor niets, want die toewijding krijgt een score van 9,1! Dit bewijst dat onze waardering en ondersteuning zich uitstrekken tot iedereen binnen Medical. 

Tot slot 

Als ‘World Class Workplace’-erkende organisatie zijn we toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin je niet alleen werkt, maar ook groeit, leert en van betekenis bent. Of je nu een ervaren zorgprofessional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Medical vind je de plek om de beste versie van jezelf te zijn. We zijn meer dan een werkplek; wij zijn een plek waar passie voor zorg en persoonlijke ontwikkeling samenkomen. 

 

Benieuwd naar wat Medical voor jou kan betekenen?

Bekijk vandaag nog onze vacatures en ontdek hoe ook jij deel kunt uitmaken van onze Medical-familie! 

Vacatures bekijken

Terug naar overzicht