Vacatures HBO verpleegkundige bij Medical

Ontdek onze flexibele vacatures voor HBO verpleegkundige bij Medical. 

  • Geen administratieve werkdruk
  • Werken wanneer jij wilt
  • Uitstekend salaris

Vacatures HBO-verpleegkundige: Werken in de zorg bij Medical

Op zoek naar vacatures voor HBO-verpleegkundige? Als enthousiaste hbo-verpleegkundige met een hart voor ouderenzorg ben jij op zoek naar een werkomgeving waar je je volledige aandacht kunt besteden aan je cliënten. Gelukkig biedt Medical precies wat je nodig hebt. Wij fungeren als een schakelpartner in de ouderenzorg en brengen zorginstellingen, zorgmanagers en verpleegkundigen zoals jij succesvol bij elkaar. Met onze kennis en flexibiliteit weten wij de bekende obstakels uit de weg te ruimen, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent: het coördineren en verlenen van hoogwaardige zorg. Daarbij hechten we bijvoorbeeld bijzonder veel waarde aan jouw vaardigheden op het gebied van verpleegkundig redeneren. Dit zien wij als een belangrijke taak voor HBO-verpleegkundigen, omdat het bijdraagt aan een gestructureerde en holistische manier van zorg bieden. Doordat je kunt identificeren, integreren en evalueren bereik je de best mogelijke resultaten.

Vacatures HBO-verpleegkundige

Werken in de ouderenzorg? Solliciteer bij Medical!

Werken als HBO-verpleegkundige: Ondersteuning en ontwikkeling

De mensen bij Medical begrijpen als geen ander de cruciale rol die jij als hbo-verpleegkundige speelt in de ouderenzorg. Daarom bieden we niet alleen stabiliteit, maar ook ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden om het beste in jou naar boven te brengen. Medical zorgt er op die manier voor dat jij je passie voor de zorg kunt uitoefenen en het verschil kunt maken in het leven van ouderen. Kortom, Medical is dé werkgever waar jij als enthousiaste hbo-verpleegkundige helemaal op je plek bent. Sluit je bij ons aan en geef jouw talenten de ruimte die ze verdienen! 

Kernwaarden

Medical wil iedereen met wie wij in onze werkzaamheden te maken hebben in staat stellen de beste versie van zichzelf te zijn. We willen gezamenlijk kijken naar wat er wél mogelijk is en zo al onze mensen en jullie cliënten meer tevredenheid en plezier te bieden.  Al onze inspanningen worden daarom uitgevoerd vanuit de volgende kernwaarden.  

Meer weten over ons? Klik hier!

Ontspannen

We streven naar een positieve werkomgeving waarin onze mensen zorgeloos hun werk kunnen doen. 

Verbindend

We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur.  

Nieuwsgierig.

We streven naar een open en leergierige bedrijfscultuur. 

Idealistisch

We streven ernaar de gezondheidzorg als geheel een positieve impuls te geven. 

Integer

We streven ernaar onze werkzaamheden integer, betrouwbaar en ethisch verantwoord uit te voeren.

Bij Medical streven we ernaar dat elke zorgprofessional de beste versie van zichzelf kan zijn.

Als hbo-verpleegkundige krijg je zeer uitgebreid de kans om je passie voor de ouderenzorg te benutten en mensen te helpen in verschillende facetten van de zorg. Je staat er ook niet alleen voor, want je wordt gekoppeld aan een persoonlijke zorgcoach die altijd voor je klaarstaat. Bovendien is Medical ook buiten kantoortijden bereikbaar voor noodgevallen of vragen. We bieden je daarnaast ook diverse ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder werken in andere aspecten van de zorgbranche, het zelf geven van trainingen én het volgen van interessante cursussen. Zo creëren wij samen een inspirerende balans tussen werk en privé. 

Flexibiliteit en een vast contract

Dankzij een vast contract en de mogelijkheid om op verschillende locaties en met diverse teams te werken, ervaar je zowel stabiliteit als nieuwe uitdagingen binnen je functie. Jouw coördinerende rol stelt je in staat om complexe zorgsituaties aan te pakken en veranderingen in de zorgvraag tijdig te signaleren. Als hbo-verpleegkundige lever je de dagelijkse zorg volgens de door de cliëntenorganisatie opgestelde zorgplannen, zowel in de thuissituatie als in zorginstellingen. Dit zorgt ervoor dat elke werkdag anders is en je steeds nieuwe mensen ontmoet. Medical waardeert en stimuleert hierin jouw initiatief en professioneel inzicht, ongeacht of je ervaring hebt in gerontopsychiatrie, somatiek, psychogeriatrie, revalidatie of eerstelijnsverblijf. 

Relevante verhalen

Met pensioen én aan de slag als Helpende: Joke’s verhaal

De krantenkoppen logen er de laatste tijd niet om: steeds meer mensen zeggen hun baan in de zorg op, blijkt uit cijfers van het CBS. Gelukkig zien wij bij Medical een ander beeld: zorgprofessionals die met passie en toewijding voor de zorg blijven kiezen, soms onder bijzondere omstandigheden.

Zo ook Joke van der Hoop. Toen ze na ruim 35 jaar afscheid nam van haar baan als anesthesiemedewerker en met pensioen ging, bleef haar zorghart kloppen. Nu werkt ze met veel enthousiasme als Helpende bij Medical—op haar eigen manier. “Wat ik nu voel, wil ik niet kwijt. Dat Medical op mijn pad is gekomen, daar ben ik psychisch enorm van opgeknapt.”

Van 'vreemde eend in de bijt', naar: 'helemaal op zijn plek'.

De zorg is niet alleen een 'vrouwenbaan'. Ondanks vele voordelen vond ook 'voorheen bouwvakker' Jeffrey zijn passie in onze branche.  

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling

Eddy Steffers is 64 jaar. Sinds oktober volgt hij onze BBL-opleiding Verzorgende IG en zit hij weer terug in de schoolbanken. Een gek gezicht? Helemaal niet! Hij vertelt enthousiast over zijn ervaring en wat hem motiveert om te blijven doorleren.

Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige

Ellen Voll is bij Medical afgestudeerd als verpleegkundige. Haar ervaringsverhaal gaat over uitdagingen overwinnen, steun krijgen van de begeleiding en trotse momenten vieren. Ze blikt terug op haar opleiding die ze gedaan heeft in coronatijd.

Remco’s reis door de BBL-opleiding naar helpende plus

Na de zomer start onze BBL-opleiding weer. In een 10-weeks traject worden studenten door een mooie balans van theorie en praktijk klaargestoomd tot helpende plus. Naast dat je een heleboel kennis binnenhaalt, werk je als lerende medewerker ook bij verschillende instellingen. Hierdoor doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen. Remco vertelt graag over zijn avontuur bij Medical.

Vacatures

Van ZZOP naar loondienst in de zorg

ZZP naar loondienst in de zorg

€2379 - €4669
Landelijk

Ben jij als ZZP'er actief in de ouderenzorg en zit je in dubio en overweeg je loondienst? Of ben je simpelweg klaar met de administratieve rompslomp die bij het zelfstandig ondernemerschap komt kijken? Dan is dit jouw kans!

Medical Groep nodigt je uit om de vrijheid van zelfstandig werken te ervaren, maar dan mét de zekerheid van loondienst. Bij ons geniet je van het beste van beide werelden: de zelfstandigheid van een ZZP'er en de gemakken van een vaste aanstelling.

Bekijk vacature

Vacature Verzorgende IG | Ouderenzorg | Medical

€2379 - €3604
Landelijk

Op zoek naar een vacature verzorgende IG? AlsVerzorgende IGbij Medicalspeel je een belangrijke rolin het helpen en ondersteunen van ouderen. Samen met je collega’s zet je je in om hen de beste zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature mbo verpleegkundige | Ouderenzorg | Medical

€2510 - €3910
Landelijk

Als Mbo verpleegkundige bij Medical speel je een onmisbare rol voor onze cliënten in de ouderenzorg. Samen met je teamleden zet je je in om nét dat beetje extra zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature Verzorgende | Ouderenzorg | Medical

€2379 - €3604
Landelijk

Word Verzorgende bij Medical en ontdek de perfecte balans tussen werk en privé. Geniet van de voordelen zoals een vast contract na twee maanden, een persoonlijke werkcoach, flexibele uren en afwisselende locaties.

Bekijk vacature
vacature helpende niveau 2 nederland

Vacature hbo verpleegkundige | Ouderenzorg | Medical

€2699 - €4449
Landelijk

Op zoek naar je droombaan als hbo-verpleegkundige? Als hbo verpleegkundige geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Locatiehoofd Bruinisse

€0 - €0
Bruinisse

Ben jij een ambitieuze leider die gedreven is om een team te inspireren en een positieve impact te maken op de gemeenschap? Dan hebben wij een uitdagende kans voor jou als locatiehoofd om het verschil te maken!

Bekijk vacature

GZ-Psycholoog

€4370 - €6583
Zierikzee

Ben jij een gedreven GZ psycholoog die klaar is om autonoom te werken en een verschil te maken in het leven van anderen? Dan hebben wij een uitdagende kans voor jou!

Bekijk vacature

Vacature: vakantiewerk ouderenzorg

€2200 - €3575
Noord Nederland

Ben jij klaar voor een zomer vol betekenis in de ouderenzorg? Medical Groep zoekt gedreven vakantiekrachten voor de zomerperiode! Deze zomer kun je jouw studie in de praktijk brengen door actief bij te dragen aan de zorg voor ouderen. Deze vacature is ideaal voor zorgstudenten die hun vakantie willen benutten om hun vaardigheden te verbeteren en een waardevolle bijdrage te leveren in de zorgsector.

Bekijk vacature

Vacature: Medewerker weekendpoule Ouderenzorg

€2200 - €3575
Noord Nederland

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan waarin je een positieve impact kunt hebben op het leven van anderen? Ben je beschikbaar in de weekenden en heb je affiniteit met de ouderenzorg en ben je op zoek naar een flexibele werkomgeving? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Bekijk vacature

HR adviseur/ Recruiter Ouderenzorg

€2514 - €3864
Sliedrecht

Je komt te werken op onze vestiging in Sliedrecht en maakt onderdeel uit van het recruitment team van Medical. In jouw rol ben je het eerste gezicht van Medical en aanspreekpunt voor kandidaten en opdrachtgevers.

Bekijk vacature
Vacatures voor verpleegkundigen in de ouderenzorg

Open sollicitatie? Van harte welkom!

Heb je jouw ideale zorgvacature nog niet gevonden? Stuur ons vooral een open sollicitatie. Wij gaan graag samen met je op zoek naar een baan die bij je past en waarin je verder kunt groeien.

Begin vandaag nog aan je toekomst bij Medical Groep. Of je nu een baan in de zorg zoekt of onze huidige vacatures wilt verkennen, neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen jouw carrière in de zorg kunnen verrijken.