De ideale werkomgeving voor hbo-verpleegkundigen in de ouderenzorg 

Medical biedt een inspirerende werkomgeving voor hbo-verpleegkundigen met een hart voor ouderenzorg. Ontdek bij ons de voordelen van een vast contract, persoonlijke begeleiding en ontwikkelingskansen.

Medical hbo-verpleegkundige

Als enthousiaste hbo-verpleegkundige met een hart voor ouderenzorg ben jij op zoek naar een werkomgeving waar je je volledige aandacht kunt besteden aan je cliënten. Gelukkig biedt Medical precies wat je nodig hebt. Wij fungeren als een schakelpartner in de ouderenzorg en brengen zorginstellingen, zorgmanagers en verpleegkundigen zoals jij succesvol bij elkaar. Met onze kennis en flexibiliteit weten wij de bekende obstakels uit de weg te ruimen, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent: het coördineren en verlenen van hoogwaardige zorg. Daarbij hechten we bijvoorbeeld bijzonder veel waarde aan jouw vaardigheden op het gebied van verpleegkundig redeneren. Dit zien wij als een belangrijke taak voor hbo-verpleegkundigen, omdat het bijdraagt aan een gestructureerde en holistische manier van zorg bieden. Doordat je kunt identificeren, integreren en evalueren bereik je de best mogelijke resultaten.

Kernwaarden

Medical wil iedereen met wie wij in onze werkzaamheden te maken hebben in staat stellen de beste versie van zichzelf te zijn. We willen gezamenlijk kijken naar wat er wél mogelijk is en zo al onze mensen en jullie cliënten meer tevredenheid en plezier te bieden.  Al onze inspanningen worden daarom uitgevoerd vanuit de volgende kernwaarden.  

Meer weten over ons? Klik hier!

Ontspannen

We streven naar een positieve werkomgeving waarin onze mensen zorgeloos hun werk kunnen doen. 

Verbindend

We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur.  

Nieuwsgierig.

We streven naar een open en leergierige bedrijfscultuur. 

Idealistisch

We streven ernaar de gezondheidzorg als geheel een positieve impuls te geven. 

Integer

We streven ernaar onze werkzaamheden integer, betrouwbaar en ethisch verantwoord uit te voeren.

Bij Medical streven we ernaar dat elke zorgprofessional de beste versie van zichzelf kan zijn.

Als hbo-verpleegkundige krijg je zeer uitgebreid de kans om je passie voor de ouderenzorg te benutten en mensen te helpen in verschillende facetten van de zorg. Je staat er ook niet alleen voor, want je wordt gekoppeld aan een persoonlijke zorgcoach die altijd voor je klaarstaat. Bovendien is Medical ook buiten kantoortijden bereikbaar voor noodgevallen of vragen. We bieden je daarnaast ook diverse ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder werken in andere aspecten van de zorgbranche, het zelf geven van trainingen én het volgen van interessante cursussen. Zo creëren wij samen een inspirerende balans tussen werk en privé. 

Flexibiliteit en een vast contract

Dankzij een vast contract en de mogelijkheid om op verschillende locaties en met diverse teams te werken, ervaar je zowel stabiliteit als nieuwe uitdagingen binnen je functie. Jouw coördinerende rol stelt je in staat om complexe zorgsituaties aan te pakken en veranderingen in de zorgvraag tijdig te signaleren. Als hbo-verpleegkundige lever je de dagelijkse zorg volgens de door de cliëntenorganisatie opgestelde zorgplannen, zowel in de thuissituatie als in zorginstellingen. Dit zorgt ervoor dat elke werkdag anders is en je steeds nieuwe mensen ontmoet. Medical waardeert en stimuleert hierin jouw initiatief en professioneel inzicht, ongeacht of je ervaring hebt in gerontopsychiatrie, somatiek, psychogeriatrie, revalidatie of eerstelijnsverblijf. 

Ondersteuning en ontwikkeling

De mensen bij Medical begrijpen als geen ander de cruciale rol die jij als hbo-verpleegkundige speelt in de ouderenzorg. Daarom bieden we niet alleen stabiliteit, maar ook ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden om het beste in jou naar boven te brengen. Medical zorgt er op die manier voor dat jij je passie voor de zorg kunt uitoefenen en het verschil kunt maken in het leven van ouderen. Kortom, Medical is dé werkgever waar jij als enthousiaste hbo-verpleegkundige helemaal op je plek bent. Sluit je bij ons aan en geef jouw talenten de ruimte die ze verdienen! 

Relevante verhalen

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling

Eddy Steffers is 64 jaar. Sinds oktober volgt hij onze BBL-opleiding Verzorgende IG en zit hij weer terug in de schoolbanken. Een gek gezicht? Helemaal niet! Hij vertelt enthousiast over zijn ervaring en wat hem motiveert om te blijven doorleren.

Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige

Ellen Voll is bij Medical afgestudeerd als verpleegkundige. Haar ervaringsverhaal gaat over uitdagingen overwinnen, steun krijgen van de begeleiding en trotse momenten vieren. Ze blikt terug op haar opleiding die ze gedaan heeft in coronatijd.

Remco’s reis door de BBL-opleiding naar helpende plus

Na de zomer start onze BBL-opleiding weer. In een 10-weeks traject worden studenten door een mooie balans van theorie en praktijk klaargestoomd tot helpende plus. Naast dat je een heleboel kennis binnenhaalt, werk je als lerende medewerker ook bij verschillende instellingen. Hierdoor doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen. Remco vertelt graag over zijn avontuur bij Medical.

Vacatures

Vacature Verzorgende IG

€2266 - €3254
Landelijk

Op zoek naar een vacature verzorgende IG? AlsVerzorgende IGbij Medicalspeel je een belangrijke rolin het helpen en ondersteunen van ouderen. Samen met je collega’s zet je je in om hen de beste zorg te bieden.

Bekijk vacature
vacature helpende niveau 2 nederland

Vacature Hbo-verpleegkundige

€3025 - €4061
Landelijk

Op zoek naar je droombaan als hbo-verpleegkundige? Als hbo verpleegkundige geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Verzorgende

€2266 - €3254
Landelijk

Als Verzorgende geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Mbo-verpleegkundige

€2949 - €3575
Landelijk

Als mbo-verpleegkundige bij Medical speel je een onmisbare rol voor onze cliënten in de ouderenzorg. Samen met je teamleden zet je je in om nét dat beetje extra zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Niveau 2

€2139 - €2789
Landelijk

Als Helpende Niveau 2 geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Je levert dagelijks op verschillende locaties in samenwerking met collega verzorgenden zorg aan cliënten in hun dagelijkse leven.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Plus

€2139 - €2789
Landelijk

Op zoek naar een vacature Helpende Plus? Als Helpende Plus geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Samen met je collega’s lever je dagelijks op verschillende locaties zorg aan cliënten in hun dagelijks leven.

Bekijk vacature

Clustermanager Ambinex

€3515 - €5115
Midden-Nederland

Voor de verdere groei en positionering zijn we op zoek naar een manager die dit proces kan begeleiden en samen met het opleidingsteam van Ambinex een toekomstbestendig onderdeel van onze zorggroep maakt. 

Bekijk vacature

BBL-Opleiding - Lerend Medewerker Verpleegkundige

€2199 - €3254
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Verzorgende IG? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verpleegkundige.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Verzorgende IG

€2266 - €3025
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Helpende Plus of Verzorgende? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verzorgende IG.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Helpende Plus

€2139 - €2798
Friesland

Heb jij een afgeronde niveau 2 opleiding tot helpende zorg en welzijn? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Helpende Plus.

Bekijk vacature

Interesse?

Wil je een open sollicitatie versturen? Stuur ons dan via onderstaand formulier je CV en motivatie op!