Start je carrière als helpende plus

Ben jij helpende en wil jij doorgroeien naar helpende plus of wil je gewoon aan de slag in de ouderenzorg? Dat kan bij Medical. Vind uitdaging en ontwikkel je carrière in de zorgsector. Lees snel verder en ontdek hoe wij helpende plus-professionals helpen om te excelleren in hun zorgverlenende rollen. 

Kernwaarden

Bij Medical zijn onze kernwaarden ontstaan uit de ambitie om iedereen in staat te stellen de beste versie van zichzelf te zijn. Deze kernwaarden vormen de basis van onze betrokkenheid om de best mogelijke (ouderen)zorg te leveren en dragen bij aan de tevredenheid en het plezier van zowel onze cliënten als onze werknemers. 

Meer weten over ons? Klik hier!

Ontspannen

We streven naar een positieve werkomgeving waarin onze mensen zorgeloos hun werk kunnen doen. 

Verbindend

We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur.  

Nieuwsgierig.

We streven naar een open en leergierige bedrijfscultuur. 

Idealistisch

We streven ernaar de gezondheidzorg als geheel een positieve impuls te geven. 

Integer

We streven ernaar onze werkzaamheden integer, betrouwbaar en ethisch verantwoord uit te voeren.

Wat helpende (plus) bij Medical inhoudt 

Helpende en helpende plus bij Medical zijn beide spannende banen waarbij elke dienst die je draait uniek is. Je zult nooit in een saaie routine belanden, want je moet je steeds aanpassen aan de werkwijzen van de verschillende organisaties waarmee je werkt. Maar, geen routine staat niet gelijk aan geen controle. Je hebt veel zeggenschap over je eigen planning en over welke diensten je werkt. Ook heb je bij Medical een contactpersoon of coach die altijd voor je klaarstaat. Zo kun jij volop genieten van je werk en je volledig richten op het leveren van de beste zorg aan je cliënten, zonder gedoe eromheen. 

Relevante verhalen

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling

Eddy Steffers is 64 jaar. Sinds oktober volgt hij onze BBL-opleiding Verzorgende IG en zit hij weer terug in de schoolbanken. Een gek gezicht? Helemaal niet! Hij vertelt enthousiast over zijn ervaring en wat hem motiveert om te blijven doorleren.

Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige

Ellen Voll is bij Medical afgestudeerd als verpleegkundige. Haar ervaringsverhaal gaat over uitdagingen overwinnen, steun krijgen van de begeleiding en trotse momenten vieren. Ze blikt terug op haar opleiding die ze gedaan heeft in coronatijd.

Remco’s reis door de BBL-opleiding naar helpende plus

Na de zomer start onze BBL-opleiding weer. In een 10-weeks traject worden studenten door een mooie balans van theorie en praktijk klaargestoomd tot helpende plus. Naast dat je een heleboel kennis binnenhaalt, werk je als lerende medewerker ook bij verschillende instellingen. Hierdoor doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen. Remco vertelt graag over zijn avontuur bij Medical.

Word helpende plus 

Ben jij helpende? Dan kan je bij Medical direct aan de slag in het werkveld of doorgroeien naar helpende plus. Wat moet je als helpende plus in huis hebben bij Medical? Als helpende is het belangrijk om vriendelijk en begripvol te zijn en goed te kunnen praten met zowel de mensen voor wie je voor zorgt als met je collega's. Ook is het handig als je zelfstandig kunt werken. Je komt vaak te werken op verschillende plekken en afdelingen; deze afwisseling vind je leuk.Verder ben je flexibel en kun je je gemakkelijk aanpassen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je het welzijn van de mensen voor wie je zorgt altijd op de eerste plaats zet. 

Bij Medical streven we ernaar een positieve en ondersteunende werkomgeving te creëren. Onze kantoren ademen een warme en uitnodigende sfeer die bijdraagt aan een open en gastvrije werkomgeving. Onze collega's zijn niet alleen vriendelijk, maar staan altijd klaar om te helpen wanneer dat nodig is. Maandelijks worden er introductiedagen georganiseerd waarop we alles duidelijk uitleggen en je waardevolle tips en tricks krijgt. Ook volg je op deze dag trainingen om je vaardigheden up-to-date te houden. Onze planners en je coach staan altijd klaar om je op weg te helpen, omdat het plannen van diensten toch net even anders gaat dan je misschien gewend bent. 

 

Over BBL-opleidingen 

Met de BBL-opleidingen van Medical kun je werken en leren combineren. Zo doe je, terwijl je leert, waardevolle praktijkervaring op die je direct kunt toepassen in de zorgsector. Medical biedt verschillende BBL-opleidingen op maat aan, waarbij je één dag naar school gaat met enkele collega’s. De rest van de week werk je via Medical bij onze zorgpartners. Ook voor jou als helpende (plus) is dit interessant. Zo kun je als helpende een opleiding volgen tot helpende plusen daarna doorleren voor verzorgende IG. Daarnaast biedt Medical diverse trainingen aan, waardoor je werkkwaliteit behouden blijft of wordt verbeterd. 

Lees meer over onze BBL-opleidingen

Vacatures

Vacature Verzorgende IG

€2266 - €3254
Landelijk

Op zoek naar een vacature verzorgende IG? AlsVerzorgende IGbij Medicalspeel je een belangrijke rolin het helpen en ondersteunen van ouderen. Samen met je collega’s zet je je in om hen de beste zorg te bieden.

Bekijk vacature
vacature helpende niveau 2 nederland

Vacature Hbo-verpleegkundige

€3025 - €4061
Landelijk

Op zoek naar je droombaan als hbo-verpleegkundige? Als hbo verpleegkundige geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Verzorgende

€2266 - €3254
Landelijk

Als Verzorgende geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Mbo-verpleegkundige

€2949 - €3575
Landelijk

Als mbo-verpleegkundige bij Medical speel je een onmisbare rol voor onze cliënten in de ouderenzorg. Samen met je teamleden zet je je in om nét dat beetje extra zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Niveau 2

€2139 - €2789
Landelijk

Als Helpende Niveau 2 geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Je levert dagelijks op verschillende locaties in samenwerking met collega verzorgenden zorg aan cliënten in hun dagelijkse leven.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Plus

€2139 - €2789
Landelijk

Op zoek naar een vacature Helpende Plus? Als Helpende Plus geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Samen met je collega’s lever je dagelijks op verschillende locaties zorg aan cliënten in hun dagelijks leven.

Bekijk vacature

Clustermanager Ambinex

€3515 - €5115
Midden-Nederland

Voor de verdere groei en positionering zijn we op zoek naar een manager die dit proces kan begeleiden en samen met het opleidingsteam van Ambinex een toekomstbestendig onderdeel van onze zorggroep maakt. 

Bekijk vacature

BBL-Opleiding - Lerend Medewerker Verpleegkundige

€2199 - €3254
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Verzorgende IG? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verpleegkundige.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Verzorgende IG

€2266 - €3025
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Helpende Plus of Verzorgende? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verzorgende IG.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Helpende Plus

€2139 - €2798
Friesland

Heb jij een afgeronde niveau 2 opleiding tot helpende zorg en welzijn? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Helpende Plus.

Bekijk vacature

Interesse?

Wil je een open sollicitatie versturen? Stuur ons dan via onderstaand formulier je CV en motivatie op!