vacature helpende niveau 2 nederland

Mbo-verpleegkundige. Ontdek hoe lekker je werkt bij Medical

Medical biedt flexibele werkoplossingen voor mbo-verpleegkundigen in de ouderenzorg. 

Medical mbo-verpleegkundige  

Jij bent een zorgprofessional met een groot hart voor de (ouderen)zorg. Je wilt werken met volle aandacht voor cliënten, zonder opgeslokt te worden door frustrerende randzaken. Je vraagt je af waar dat tegenwoordig nog haalbaar is. Medical is het antwoord op deze vragen. Wij bemiddelen als partner in de ouderenzorg, tussen enerzijds instellingen en zorgmanagers die een hulpvraag hebben op het gebied van capaciteit, en anderzijds jou als verpleegkundig werkzoekende. Dankzij onze kennis en expertise handelen we snel, accuraat en flexibel; hiermee nemen we aan beide kanten de bekende hindernissen weg. Dat betekent voor jou dat je je kunt concentreren op het verlenen van kwalitatieve zorg, met de steun in de rug die een vast contract, een persoonlijke begeleiding en een uitgewerkt ontwikkelingstraject daarbij bieden.  

Kernwaarden

Medical wil iedereen met wie wij in onze werkzaamheden mee te maken hebben in staat stellen de beste versie van zichzelf te zijn. We willen gezamenlijk kijken naar wat er wél mogelijk is en zo al onze mensen en jullie cliënten meer tevredenheid en plezier te bieden.  Al onze inspanningen worden daarom uitgevoerd vanuit de volgende kernwaarden.  

Meer weten over ons? Klik hier!

Ontspannen

We streven naar een positieve werkomgeving waarin onze mensen zorgeloos hun werk kunnen doen. 

Verbindend

We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur.  

Nieuwsgierig.

We streven naar een open en leergierige bedrijfscultuur. 

Idealistisch

We streven ernaar de gezondheidzorg als geheel een positieve impuls te geven. 

Integer

We streven ernaar onze werkzaamheden integer, betrouwbaar en ethisch verantwoord uit te voeren.

Bij Medical willen we dat iedereen in ons werkveld in staat is om de beste versie van zichzelf te zijn.

Voor jou als zorgprofessional betekent dat dat je kunt doen waar je gelukkig van wordt: mensen helpen in allerlei facetten binnen het verzorgingsgebied. Je staat er dus niet alleen voor als je werkt via Medical. Wij koppelen jou aan jouw eigen persoonlijke zorgcoach, die elke dag voor je klaarstaat. Daarnaast zijn wij ook buiten kantoortijden altijd bereikbaar voor eventuele noodsituaties of vragen. Ook krijg je bij Medical alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Naast de verplichte trainingen, zoals het bijhouden van jouw ‘voorbehouden handelingen’, bieden we een grote variatie aan leerzame, en leuke cursussen aan. Daarmee creëren we voor jou een inspirerende werk-privébalans. Met de stabiliteit van je vaste-urencontract, en de energie die je krijgt als je elke keer weer op een nieuwe plek en/of met een nieuw team aan de slag mag. Of je nu intramuraal in een verzorgingshuis werkt of bij de cliënten thuis, jouw eigen initiatief en professionele inzicht worden altijd gewaardeerd en aangemoedigd. Kortom: als zorgprofessional met nét dat beetje extra ben je bij Medical helemaal op je plek.  

Relevante verhalen

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling

Eddy Steffers is 64 jaar. Sinds oktober volgt hij onze BBL-opleiding Verzorgende IG en zit hij weer terug in de schoolbanken. Een gek gezicht? Helemaal niet! Hij vertelt enthousiast over zijn ervaring en wat hem motiveert om te blijven doorleren.

Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige

Ellen Voll is bij Medical afgestudeerd als verpleegkundige. Haar ervaringsverhaal gaat over uitdagingen overwinnen, steun krijgen van de begeleiding en trotse momenten vieren. Ze blikt terug op haar opleiding die ze gedaan heeft in coronatijd.

Remco’s reis door de BBL-opleiding naar helpende plus

Na de zomer start onze BBL-opleiding weer. In een 10-weeks traject worden studenten door een mooie balans van theorie en praktijk klaargestoomd tot helpende plus. Naast dat je een heleboel kennis binnenhaalt, werk je als lerende medewerker ook bij verschillende instellingen. Hierdoor doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen. Remco vertelt graag over zijn avontuur bij Medical.

Vacatures

Vacature Verzorgende IG

€2266 - €3254
Landelijk

Op zoek naar een vacature verzorgende IG? AlsVerzorgende IGbij Medicalspeel je een belangrijke rolin het helpen en ondersteunen van ouderen. Samen met je collega’s zet je je in om hen de beste zorg te bieden.

Bekijk vacature
vacature helpende niveau 2 nederland

Vacature Hbo-verpleegkundige

€3025 - €4061
Landelijk

Op zoek naar je droombaan als hbo-verpleegkundige? Als hbo verpleegkundige geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Verzorgende

€2266 - €3254
Landelijk

Als Verzorgende geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Mbo-verpleegkundige

€2949 - €3575
Landelijk

Als mbo-verpleegkundige bij Medical speel je een onmisbare rol voor onze cliënten in de ouderenzorg. Samen met je teamleden zet je je in om nét dat beetje extra zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Niveau 2

€2139 - €2789
Landelijk

Als Helpende Niveau 2 geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Je levert dagelijks op verschillende locaties in samenwerking met collega verzorgenden zorg aan cliënten in hun dagelijkse leven.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Plus

€2139 - €2789
Landelijk

Op zoek naar een vacature Helpende Plus? Als Helpende Plus geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Samen met je collega’s lever je dagelijks op verschillende locaties zorg aan cliënten in hun dagelijks leven.

Bekijk vacature

Clustermanager Ambinex

€3515 - €5115
Midden-Nederland

Voor de verdere groei en positionering zijn we op zoek naar een manager die dit proces kan begeleiden en samen met het opleidingsteam van Ambinex een toekomstbestendig onderdeel van onze zorggroep maakt. 

Bekijk vacature

BBL-Opleiding - Lerend Medewerker Verpleegkundige

€2199 - €3254
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Verzorgende IG? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verpleegkundige.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Verzorgende IG

€2266 - €3025
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Helpende Plus of Verzorgende? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verzorgende IG.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Helpende Plus

€2139 - €2798
Friesland

Heb jij een afgeronde niveau 2 opleiding tot helpende zorg en welzijn? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Helpende Plus.

Bekijk vacature

Interesse?

Wil je een open sollicitatie versturen? Stuur ons dan via onderstaand formulier je CV en motivatie op!