Vacatures voor verpleegkundigen

 Vacatures voor Verzorgende bij Medical

Ontdek flexibele Verzorgende vacatures in de ouderenzorg bij Medical. 

  • Geen administratieve werkdruk
  • Werken wanneer jij wilt
  • Uitstekend salaris

 

Op zoek naar vacatures Verzorgende? Kom werken bij Medical!

Op zoek naar vacatures Verzorgende? Kom werken bij Medical! Ben jij die zorgprofessional die het woord 'zorg' in ere houdt? Dan is de rol van Verzorgende bij Medical jou op het lijf geschreven. Als jij op zoek bent naar een werkgever die jou ondersteunt in elk aspect van je werk, zodat je gastvrij, authentiek en onbezorgd je werk kunt uitvoeren? Dan is Medical jouw ideale match. Onze organisatie streeft naar een cultuur waarin jouw welzijn en professionele ontwikkeling centraal staan. Bekijk snel onze vacature voor Verzorgende in de ouderenzorg of lees verder.

Werken in de ouderenzorg? Solliciteer bij Medical!

Bekijk onze vacactures voor Verzorgende in de ouderenzorg en word onze nieuwe collega!

Vacature Verzorgende IG | Ouderenzorg | Medical

€2379 - €3604
Landelijk

Op zoek naar een vacature verzorgende IG? AlsVerzorgende IGbij Medicalspeel je een belangrijke rolin het helpen en ondersteunen van ouderen. Samen met je collega’s zet je je in om hen de beste zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature Verzorgende | Ouderenzorg | Medical

€2379 - €3604
Landelijk

Word Verzorgende bij Medical en ontdek de perfecte balans tussen werk en privé. Geniet van de voordelen zoals een vast contract na twee maanden, een persoonlijke werkcoach, flexibele uren en afwisselende locaties.

Bekijk vacature

Vacature Verzorgende in de ouderenzorg: Jouw voordelen

Bij Medical krijg je als Verzorgende na twee maanden een vast contract, ondersteuning van een persoonlijke werkcoach, een auto van de zaak indien nodig, en invloed op je werkuren en locaties. We begrijpen dat flexibiliteit en stabiliteit belangrijk zijn in jouw carrière als verzorgende, daarom streven we ernaar om deze voordelen te bieden.

Ervaar de verfrissende dynamiek van het ontmoeten van nieuwe mensen en het werken op verschillende plekken, zowel intra- als extramuraal, volgens de zorgplannen die speciaal voor jou zijn opgesteld. Onze diverse werkzaamheden stellen je in staat om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een breder scala aan ervaring op te doen in de zorg.

Verder investeert Medical in jouw groei door middel van continue training en professionele ontwikkeling. Naast de initiële onboarding bieden we regelmatige bijscholingsmogelijkheden en workshops om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste praktijken en technologieën in de zorgsector.

Als onderdeel van ons team krijg je ook de kans om deel te nemen aan innovatieve projecten en initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Jouw input en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd als we streven naar voortdurende verbetering en excellentie in onze dienstverlening.


Samenwerking voor hogere kwaliteit in de ouderenzorg

Bij Medical geloven we in de kracht van samenwerking en het opbouwen van sterke banden binnen onze gemeenschap. Als Verzorgende maak je deel uit van een hecht team dat samenwerkt om de beste zorgervaring te bieden aan onze cliënten.

Onze toewijding aan zorg gaat verder dan alleen het verlenen van medische diensten; we streven ernaar om een gevoel van welzijn en comfort te creëren voor elk individu dat we bedienen. Als Verzorgende bij Medical ben je een essentiële schakel in het leveren van deze hoogwaardige zorg.


Word Onderdeel van Medical

Sluit je aan bij Medical en ontdek de mogelijkheden voor een lonende en bevredigende carrière in de ouderenzorg. Samen kunnen we een positief verschil maken in het leven van anderen en bijdragen aan een gezondere en gelukkigere gemeenschap. Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je zorgcarrière als Verzorgende? Solliciteer vandaag nog op onze vacature Verzorgende in de ouderenzorg en ontdek hoe Medical jou kan helpen je professionele doelen te bereiken terwijl je bijdraagt aan het welzijn van anderen.

Kernwaarden

Bij Medical zijn onze kernwaarden ontstaan uit de ambitie om iedereen in staat te stellen de beste versie van zichzelf te zijn. Deze kernwaarden vormen de basis van onze betrokkenheid om de best mogelijke (ouderen)zorg te leveren en dragen bij aan de tevredenheid en het plezier van zowel onze cliënten als onzewerknemers. 

Meer weten over ons? Klik hier!

Ontspannen

We streven naar een positieve werkomgeving waarin onze mensen zorgeloos hun werk kunnen doen. 

Verbindend

We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur.  

Nieuwsgierig.

We streven naar een open en leergierige bedrijfscultuur. 

Idealistisch

We streven ernaar de gezondheidzorg als geheel een positieve impuls te geven. 

Integer

We streven ernaar onze werkzaamheden integer, betrouwbaar en ethisch verantwoord uit te voeren.

Vacature Verzorgende - Werken in de ouderenzorg bij Medical

Als verzorgende bij Medical word je gastvrij onthaald en gestimuleerd om vanuit jouw unieke inzichten te werken. Wij waarderen diversiteit in achtergronden, leeftijden en ervaringen. Je krijgt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen door ons uitgebreide aanbod aan doorbetaalde trainingen, zowel op onze eigen locaties als direct op de zorglocaties. Jouw verpleegtechnische vaardigheden én het menslievende aspect van je werk staan bij ons centraal. Jouw werkgeluk en de menswaardigheid van onze cliënten zijn onze prioriteit. Word jij net zo enthousiast van onze aanpak als wij? Neem dan contact met ons op en misschien maak je binnenkort deel uit van ons team van toegewijde zorgprofessionals.

Bekijk onze vacatures

Relevante verhalen

Met pensioen én aan de slag als Helpende: Joke’s verhaal

De krantenkoppen logen er de laatste tijd niet om: steeds meer mensen zeggen hun baan in de zorg op, blijkt uit cijfers van het CBS. Gelukkig zien wij bij Medical een ander beeld: zorgprofessionals die met passie en toewijding voor de zorg blijven kiezen, soms onder bijzondere omstandigheden.

Zo ook Joke van der Hoop. Toen ze na ruim 35 jaar afscheid nam van haar baan als anesthesiemedewerker en met pensioen ging, bleef haar zorghart kloppen. Nu werkt ze met veel enthousiasme als Helpende bij Medical—op haar eigen manier. “Wat ik nu voel, wil ik niet kwijt. Dat Medical op mijn pad is gekomen, daar ben ik psychisch enorm van opgeknapt.”

Van 'vreemde eend in de bijt', naar: 'helemaal op zijn plek'.

De zorg is niet alleen een 'vrouwenbaan'. Ondanks vele voordelen vond ook 'voorheen bouwvakker' Jeffrey zijn passie in onze branche.  

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling

Eddy Steffers is 64 jaar. Sinds oktober volgt hij onze BBL-opleiding Verzorgende IG en zit hij weer terug in de schoolbanken. Een gek gezicht? Helemaal niet! Hij vertelt enthousiast over zijn ervaring en wat hem motiveert om te blijven doorleren.

Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige

Ellen Voll is bij Medical afgestudeerd als verpleegkundige. Haar ervaringsverhaal gaat over uitdagingen overwinnen, steun krijgen van de begeleiding en trotse momenten vieren. Ze blikt terug op haar opleiding die ze gedaan heeft in coronatijd.

Remco’s reis door de BBL-opleiding naar helpende plus

Na de zomer start onze BBL-opleiding weer. In een 10-weeks traject worden studenten door een mooie balans van theorie en praktijk klaargestoomd tot helpende plus. Naast dat je een heleboel kennis binnenhaalt, werk je als lerende medewerker ook bij verschillende instellingen. Hierdoor doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen. Remco vertelt graag over zijn avontuur bij Medical.

Vacatures

Vacature Verzorgende IG | Ouderenzorg | Medical

€2379 - €3604
Landelijk

Op zoek naar een vacature verzorgende IG? AlsVerzorgende IGbij Medicalspeel je een belangrijke rolin het helpen en ondersteunen van ouderen. Samen met je collega’s zet je je in om hen de beste zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature Verzorgende | Ouderenzorg | Medical

€2379 - €3604
Landelijk

Word Verzorgende bij Medical en ontdek de perfecte balans tussen werk en privé. Geniet van de voordelen zoals een vast contract na twee maanden, een persoonlijke werkcoach, flexibele uren en afwisselende locaties.

Bekijk vacature

Open sollicitatie? Van harte welkom!

Heb je jouw ideale zorgvacature nog niet gevonden? Stuur ons vooral een open sollicitatie. Wij gaan graag samen met je op zoek naar een baan die bij je past en waarin je verder kunt groeien.

Begin vandaag nog aan je toekomst bij Medical Groep. Of je nu een baan in de zorg zoekt of onze huidige vacatures wilt verkennen, neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen jouw carrière in de zorg kunnen verrijken.