Werken als verzorgende bij Medical

Ontdek de perfecte match met Medical als verzorgende. Een vast contract, persoonlijke werkcoach, flexibele uren en afwisselende locaties. Word onderdeel van ons team!

Verzorgende bij Medical

Jij bent een zorgprofessional die graag de nadruk legt op ‘zorg’. Het beroep van verzorgende is jou dan ook op het lijf geschreven. Ben je daarnaast op zoek naar een werkgever die jou hierin op alle mogelijke manieren ondersteunt, zodat jij jouw werk onbezorgd, gastvrij en authentiek kan uitvoeren? Dan ben je vast een perfecte match met Medical. Als verzorgende ben je bij ons verzekerd van de zaken die ertoe doen: een vast contract na twee maanden, een persoonlijke werkcoach, indien nodig een auto van de zaak, en inspraak in het aantal uren en de locaties waar je werkt. Daarnaast houd je jezelf scherp en alert doordat je steeds andere mensen ontmoet en je werk op verschillende plekken uitvoert. Zowel intra- als extramuraal en op basis van de zorgplannen die de organisatie voor jou heeft opgesteld.

Kernwaarden

Bij Medical zijn onze kernwaarden ontstaan uit de ambitie om iedereen in staat te stellen de beste versie van zichzelf te zijn. Deze kernwaarden vormen de basis van onze betrokkenheid om de best mogelijke (ouderen)zorg te leveren en dragen bij aan de tevredenheid en het plezier van zowel onze cliënten als onzewerknemers. 

Meer weten over ons? Klik hier!

Ontspannen

We streven naar een positieve werkomgeving waarin onze mensen zorgeloos hun werk kunnen doen. 

Verbindend

We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur.  

Nieuwsgierig.

We streven naar een open en leergierige bedrijfscultuur. 

Idealistisch

We streven ernaar de gezondheidzorg als geheel een positieve impuls te geven. 

Integer

We streven ernaar onze werkzaamheden integer, betrouwbaar en ethisch verantwoord uit te voeren.

Werken bij Medical

Als verzorgende via Medical word je gastvrij ontvangen en actief aangemoedigd om je werk vanuit jouw persoonlijkeinzicht uit te voeren. Wij hebben daarom ook ruimte voor professionals van zeer diverse achtergronden, leeftijden en ervaringsgebieden. Bovendien word je altijd in de gelegenheid gesteld om jezelf geheel doorbetaald bij te scholen. Dit doen wij door een breed palet aan trainingen aan te bieden. Zowel op onze eigen trainingslocaties als ter plaatse bij de zorglocaties. We geven jou als professional daarmee de ruimte om alle aandacht te schenken aan zowel je verpleegtechnische handelingen als het menslievende aspect van je werk. In onze manier van (ouderen)zorg verlenen staan zowel jouw werkplezier als de menswaardigheid van de cliënten van onze opdrachtgevers centraal. Word jij hier net zo blij van als wij? Neem dan contact met ons op en wie weet maak je snel onderdeel uit van ons team enthousiaste zorgprofessionals

Bekijk onze vacatures

Relevante verhalen

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling

Eddy Steffers is 64 jaar. Sinds oktober volgt hij onze BBL-opleiding Verzorgende IG en zit hij weer terug in de schoolbanken. Een gek gezicht? Helemaal niet! Hij vertelt enthousiast over zijn ervaring en wat hem motiveert om te blijven doorleren.

Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige

Ellen Voll is bij Medical afgestudeerd als verpleegkundige. Haar ervaringsverhaal gaat over uitdagingen overwinnen, steun krijgen van de begeleiding en trotse momenten vieren. Ze blikt terug op haar opleiding die ze gedaan heeft in coronatijd.

Remco’s reis door de BBL-opleiding naar helpende plus

Na de zomer start onze BBL-opleiding weer. In een 10-weeks traject worden studenten door een mooie balans van theorie en praktijk klaargestoomd tot helpende plus. Naast dat je een heleboel kennis binnenhaalt, werk je als lerende medewerker ook bij verschillende instellingen. Hierdoor doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen. Remco vertelt graag over zijn avontuur bij Medical.

Vacatures

Vacature Verzorgende IG

€2266 - €3254
Landelijk

Op zoek naar een vacature verzorgende IG? AlsVerzorgende IGbij Medicalspeel je een belangrijke rolin het helpen en ondersteunen van ouderen. Samen met je collega’s zet je je in om hen de beste zorg te bieden.

Bekijk vacature
vacature helpende niveau 2 nederland

Vacature Hbo-verpleegkundige

€3025 - €4061
Landelijk

Op zoek naar je droombaan als hbo-verpleegkundige? Als hbo verpleegkundige geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Verzorgende

€2266 - €3254
Landelijk

Als Verzorgende geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Mbo-verpleegkundige

€2949 - €3575
Landelijk

Als mbo-verpleegkundige bij Medical speel je een onmisbare rol voor onze cliënten in de ouderenzorg. Samen met je teamleden zet je je in om nét dat beetje extra zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Niveau 2

€2139 - €2789
Landelijk

Als Helpende Niveau 2 geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Je levert dagelijks op verschillende locaties in samenwerking met collega verzorgenden zorg aan cliënten in hun dagelijkse leven.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Plus

€2139 - €2789
Landelijk

Op zoek naar een vacature Helpende Plus? Als Helpende Plus geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Samen met je collega’s lever je dagelijks op verschillende locaties zorg aan cliënten in hun dagelijks leven.

Bekijk vacature

Clustermanager Ambinex

€3515 - €5115
Midden-Nederland

Voor de verdere groei en positionering zijn we op zoek naar een manager die dit proces kan begeleiden en samen met het opleidingsteam van Ambinex een toekomstbestendig onderdeel van onze zorggroep maakt. 

Bekijk vacature

BBL-Opleiding - Lerend Medewerker Verpleegkundige

€2199 - €3254
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Verzorgende IG? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verpleegkundige.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Verzorgende IG

€2266 - €3025
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Helpende Plus of Verzorgende? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verzorgende IG.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Helpende Plus

€2139 - €2798
Friesland

Heb jij een afgeronde niveau 2 opleiding tot helpende zorg en welzijn? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Helpende Plus.

Bekijk vacature

Interesse?

Wil je een open sollicitatie versturen? Stuur ons dan via onderstaand formulier je CV en motivatie op!