Werken in de ouderenzorg als ZZPer bij Medical

  • Geen administratieve werkdruk
  • Werken wanneer jij wilt
  • Uitstekend salaris

Bekijk hier onze vacature: van ZZP naar loondienst

Bouw aan jouw toekomst, zonder je vrijheid te verliezen

Werk jij als zzp’er in de ouderenzorg en ben je op zoek naar een unieke kans om je carrière te verrijken? Bij Medical Groep combineren we het beste van twee werelden: de vrijheid en flexibiliteit die je als zzp’er gewend bent, maar mét de zekerheid van een vast contract. Kies zelf je rooster en geniet van een stabiel salaris, terwijl je samenwerkt met fijne collega’s en een echt verschil maakt in het leven van ouderen. Benieuwd? Lees vooral verder.

Werken in de ouderenzorg? Solliciteer bij Medical!

Op jouw zorg kunnen anderen bouwen

Bij Medical is elke dag anders. Of je nu houdt van afwisseling of juist voor langere tijd betrokken wilt zijn bij cliënten: bij ons kan het allebei! Als zorgprofessional bij Medical werk je op projectbasis bij zorginstellingen die jouw expertise hard nodig hebben. Tijdelijk neem je de zorg voor een of meerdere cliënten over. Zo ontlast je het personeel van de zorginstelling en verlicht je de druk op de zorgverlening.

Je levert een belangrijke bijdrage bij uitdagende situaties. Enerzijds geef je oudere cliënten het vertrouwen en de zorg die ze verdienen. Anderzijds help je zorginstellingen om rust en regelmaat te creëren en hun zorgkwaliteit te verbeteren. Met jouw positieve inzet draag je bij aan onze Medical-missie: iedereen in staat stellen de allerbeste versie van zichzelf te zijn.

Bekijk hier onze vacature: van ZZP naar loondienst

Waarom werken bij Medical?

Controle over je werk-privébalans

Bij Medical begrijpen we hoe belangrijk om zelf controle te hebben over je werk-privébalans—zeker wanneer je dit als zzp’er gewend bent. Daarom geven we je alle vrijheid om je rooster zelf samen te stellen. Je kunt zelf kiezen wanneer en hoeveel je werkt. Dankzij onze flexibele min- of meerurenovereenkomst kun je in drukke perioden meer werken en in rustigere tijden een stapje terug doen. Zo heb je controle over je werkdruk en houd je genoeg tijd over voor je persoonlijke leven. Minder stress, meer tijd voor wat écht belangrijk is.

Vacatures voor verpleegkundigen

Financiële stabiliteit

Als zzp’er in de ouderenzorg kan financiële onzekerheid een uitdaging zijn. Bij Medical hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Met onze unieke contractvormen geniet je van de voordelen van zzp-werk, maar met de zekerheid van een vast inkomen. Dat betekent dat je niet langer te maken hebt met wisselende inkomsten of de stress van het voortdurend zoeken naar nieuwe cliënten. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk pensioenplan en flexibel keuzebudget, dat je kunt laten uitkeren in extra salaris, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Zo ben jij verzekerd van zorgeloze financiën, nu en in de toekomst.

Collegialiteit & verbinding

Werken als zzp’er in de ouderenzorg kan soms best eenzaam zijn. Bij ons is dat anders: je wordt onderdeel van een hecht team. Hier vind je gezelligheid, persoonlijke verbinding en steun van collega’s, zonder de druk die soms bij teamwerk komt kijken. Je krijgt de kans om ervaringen te delen, van elkaar te leren, samen te groeien en—niet onbelangrijk—samen leuke dingen te ondernemen.

Ondersteuning bij je professionele ontwikkeling

Je professionele groei is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Daarom bieden we je een breed scala aan trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Deze zijn speciaal ontworpen om jou op de hoogte te houden van de nieuwste trends en technieken in de zorg. Je hoeft je niet druk te maken over het vinden of financieren van relevante opleidingen: wij zorgen ervoor dat je over alles beschikt wat je nodig hebt om te groeien in je vak. Zo investeren we graag in jouw toekomst én de kwaliteit van de zorg die we leveren.

Solliciteren op vacature mbo verpleegkundige bij Medical

Wie zijn wij?

Bij Medical combineren we passie met professionaliteit om de beste ouderenzorg te bieden. Onze missie? Iedereen helpen de beste versie van zichzelf te zijn. Wij staan voor samenwerking en verbinding in de zorg. Met begrip, nieuwsgierigheid, ontspanning, idealisme en integriteit als kernwaarden zetten we ons al 24 jaar in om flexibele professionals aan zorginstellingen te koppelen. Zo dragen we met elkaar bij aan de zelfstandigheid en levenskwaliteit van ouderen. 

Meer over Medical

Kom werken bij Medical

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Medical? Ontdek onze vacatures en solliciteer direct. We horen graag van je!

Bekijk hier onze vacature: van ZZP naar loondienst