Leestijd: 5 minuten
Terug naar overzicht

Het nieuwe werken bij Medical

Dat we bij Medical altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om de zorg te verbeteren en innoveren is inmiddels wel bekend. Daarbij kijken we ook continu naar onze eigen processen. We vinden het belangrijk om al onze zorgprofessionals te coachen, te begeleiden en te trainen zodat elke cliënt de best mogelijke zorg ontvangt. Dit past bij de manier waarop wij als zorgpartner van meerdere instellingen in Nederland samen elke dag staan voor goede zorg.

In het proces van het matchen van de juiste zorgprofessional aan de zorgvraag van onze zorgpartners zagen wij een mooie kans om de continuïteit en kwaliteit van dienstverlening nog beter te borgen. Hierbij gaan we nog meer streven naar zoveel mogelijk vaste zorgprofessionals op de projecten waar we werken, terwijl we vasthouden aan ons principe dat elke medewerker zelf regie heeft over zijn rooster. Door een combinatie van een zorgmanager en planner voor elke zorgprofessional houden we nauw contact met zowel de zorgpartner als onze collega’s. Zo weten we precies wie waar het beste tot zijn recht komt.

Verbeteren van het planproces
Om dit planproces beter te faciliteren zal vanaf 1 mei 2022 alle zorgprojecten vanuit ons nieuwe planprogramma Caro gepland worden. Dat betekent dat we vanaf vandaag, 1 maart 2022, beginnen met alle zorgaanvragen vanaf 1 mei en later in Caro in te voeren.

Inloggen in Caro
Vanaf vandaag kunnen alle medewerkers in Caro inloggen. In Caro kun je alle nieuwe zorgvragen insturen en later de verleende zorg in te kunnen zien. De komende week ontvangen al onze zorgpartners nieuwe inloggegevens en gebruiksinstructies.

Vragen?
Heb jij vragen of wil je meer informatie? Verwacht je account gegevens maar heb je ze niet ontvangen?  Neem dan contact op met caro@careflex.nl en dan helpen we je graag verder.