Leestijd: 2 minuten
Terug naar overzicht

Medical Groep & Careflex Zorg Groep slaan handen ineen

Eind vorig jaar begonnen gesprekken en nu is het rond. Medical Groep & Careflex Zorg Groep slaan de handen ineen om zo samen verder te groeien én ontwikkelen.

Medical Groep is ontstaan vanuit de behoefte om innovatie & expertise in de zorg te combineren, om zo een bijdrage te leveren aan de uitdagingen in de zorgwereld voor zowel zorgprofessionals als zorgorganisaties.

De volgende stap: doorgroeien & ontwikkelen

Zo is Medical Groep gegroeid tot waar ze nu staan; een full-service partner voor iedere zorgorganisatie, met een eigen opleidingstak én een eigen planningstool voor zorgorganisaties.

Om met Medical Groep de volgende stap te zetten in de ontwikkeling en groei, is Medical Groep opzoek gegaan naar een partner in de zorg.  Deze partner is gevonden in de Careflex Zorg Groep.

Careflex Zorg Groep

De Careflex Zorg Groep is een organisatie die zich, met eenzelfde visie en passie als Medical Groep, richt op:

  • de zorg- en dienstverlening in de gedragsmoeilijke zorg;
  • de sectoren in de jeugdzorg;
  • gehandicaptenzorg;
  • ouderenzorg;
  • psychiatrie.

De Careflex Zorg Groep is gevestigd in Breda. Vanuit hier voorzien ze, vaak projectmatig, in passende oplossingen op uitdagende locaties in heel Nederland. Veelal wordt hierbij de zorg van de instelling tijdelijk overgenomen. Meer weten over de Careflex Zorg Groep? Kijk eens op hun website: www.careflexzorggroep.nl.

Nieuwe kansen

Deze samenwerking biedt mooie, nieuwe kansen voor beide organisaties. Waar mogelijk zoeken wij de samenwerking op en natuurlijk gaan we van elkaars kwaliteiten gebruik maken. Dit kan op praktische wijze, maar zal vooral vanuit strategische oogpunt beide organisaties veel brengen.