Leestijd: 3 minuten
Terug naar overzicht

Medical Groep de allerbeste werkgever in de zorg

Al 3 jaar op rij is Medical Groep door haar medewerkers verkozen tot Beste Werkgever van Nederland. En dit jaar is Medical Groep, als kers op de taart, zelfs uitgeroepen tot de allerbeste werkgever van de Beste Werkgevers van Nederland in de zorg en daar zijn we beretrots op!

Elk jaar voert Effectory B.V. samen met Intermediair een onderzoek uit naar de tevredenheid bij werknemers. Hierbij word je als werkgever beoordeeld op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Op basis van dit onderzoek krijg jij als werkgever een score. De best scorende organisaties worden beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’.

Beloond met een 8,25!

De zorg scoort gemiddeld een 7,15. Vorig jaar zat Medical Groep al ruim boven het gemiddelde, met een mooie 7,70. Dit jaar hebben we onszelf verder verbeterd en daar zijn wij dan ook voor beloond met een prachtige 8,25! En met dit prachtige cijfer zijn wij dus de allerbeste werkgever in de zorgbranche van het jaar 2019-2020!

Trots op deze waardering van onze medewerkers

“Ik ben enorm trots op deze waardering van onze medewerkers. Daar doe je het toch voor, dat iedereen elke dag weer met plezier naar zijn of haar werk gaat. Flexibiliteit is heel belangrijk voor veel mensen, omdat er meer in het leven is dan enkel werken.”

“Wij bij Medical Groep bieden onze medewerkers deze flexibiliteit omdat ze zelf grotendeels hun diensten kunnen bepalen. Dit wordt erg gewaardeerd! Ik wil alle medewerkers dan ook enorm bedanken voor hun flexibiliteit, enthousiasme en medewerking, want zonder hun waren wij nooit uitgeroepen tot de allerbeste werkgever!”, aldus Jos van Leeuwen, eigenaar Medical Groep.

Goed werkgeverschap

Volgens Effectory zijn medewerkers van ‘Beste Werkgevers’ bevlogen. Zij werken met plezier en voelen zich betrokken bij de organisatie. Ze krijgen energie van hun werk en ervaren een lagere werkdruk. Dit is dan ook precies waar Medical Groep voor staat.

Wil jij ook werken voor de ‘Allerbeste Werkgever in de zorg’ van dit jaar? En wil jij ook met veel plezier naar je werk gaan én extra beloond worden voor jouw inzet, enthousiasme en flexibiliteit? Medical Groep heeft nog een aantal vacatures in de zorg open staan!