Leestijd: 2 minuten
Terug naar overzicht

Proosten, vieren & verbinden: Winterfeest bij Medical

Het is zover, kerst staat weer voor de deur. En bij Medical weten we precies hoe we deze bijzondere tijd van het jaar moeten inluiden: met ons legendarische Winterfeest! Op een koude decemberavond zorgden wij voor een hartverwarmende ontvangst voor onze zorghelden. Benieuwd? Lees vooral mee.

 

Proosten op de kerstmarkt

Bij binnenkomst verwelkomden we onze zorgprofessionals in winterse stijl: met warme chocolademelk en geurige glühwein. Met een mok in de hand proostten we samen op alle successen, groei en mooie samenwerkingen die we het afgelopen jaar mochten vieren.

Daarna was het tijd om de gezellige kerstmarkt te verkennen, opgezet door lokale ondernemers. Onze medewerkers struinden langs de kraampjes om zelf hun kerstpakketten samen te stellen. De keuze was reuze: van heerlijke wijnen en smakelijke tapas tot stijlvolle woonaccessoires en allerlei lekkernijen uit de regio.

Eten, knutselen, muziek & gezelligheid

Aan alle behoeften was gedacht. Versgemaakte stoofpotjes, salades en stamppotten stilden de lekkere trek. De kinderen haalden hun hart op bij de knutseltafels: hier konden ze als kleine kunstenaars hun eigen kerststukje maken. Ontzettend leuk om hun trotse gezichten en unieke creaties te zien! Als kers op de taart maakten de vrolijke kerstdeuntjes van May & June de sfeer compleet.

Al met al was het een avond vol warmte en gezelligheid, die we met maar liefst 350 collega’s mochten vieren. Een mooie manier samen terug te blikken op afgelopen jaar en de feestdagen met elkaar in te luiden!

Benieuwd naar een sfeerimpressie?

Bekijk onze aftermovie! (Werkt onderstaande video niet? Klik hier om 'm op Youtube te bekijken)


Nieuwsgierig naar werken bij Medical?

Klinken avonden als deze jou als muziek in de oren? Ben je benieuwd naar hoe het is om ook deel uit te maken van onze Medical-familie? We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde zorgprofessionals die zich willen aansluiten bij ons hechte team. Bekijk onze openstaande vacatures en vind de functie die bij jou past. We horen graag van je!

Ontdek onze vacatures

Terug naar overzicht