Vacature Verzorgende bij Medical

Vacatures ouderenzorg: vind jouw droombaan

Bij Medical Groep wachten spannende uitdagingen in de ouderenzorg op jou! Of je nu net begint of al een ervaren zorgprofessional bent, wij hebben de ideale plek voor jou. Kom en maak samen met ons het verschil in het leven van ouderen.

Bekijk onze zorgvacatures

Werken met ouderen: een passie die bij jou past?

Werken in de ouderenzorg is niet alleen een baan; het is een roeping. Bij Medical begrijpen we dat werken met ouderen een unieke kans is om bij te dragen aan het welzijn en de kwaliteit van leven van de oudere generatie. Onze vacatures variëren van directe zorgfuncties tot ondersteunende rollen, allemaal gericht op het verbeteren van het leven van senioren.

Vacatures ouderenzorg: bijdragen aan kwaliteit van leven

Medical heeft vacatures in de ouderenzorg door heel Nederland. Er is dus altijd wel een carrièrekans bij jou in de buurt. We bieden functies in verschillende zorgomgevingen, van thuiszorg tot woonzorgcentra. Onze vacatures variëren van instapniveaus tot gespecialiseerde rollen, waardoor er altijd een functie is die bij jouw vaardigheden en passies past.

 

Vacatures voor vepleegkundigen - Kom werken in de zorg

Jouw kans om het beste uit jezelf én jouw cliënten te halen

Bij Medical waarderen we jouw unieke vaardigheden en de empathie die nodig is om met ouderen te werken. Onze vacatures zijn dan ook ontworpen om jou te helpen groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Of je nu een ervaren professional bent of net begint, bij ons vind je een rol waarin je kunt uitblinken.

Een carrière met impact

Werken in de ouderenzorg bij Medical betekent dat je elke dag een positieve impact maakt. Je helpt cliënten niet alleen bij de dagelijkse zorgbehoeften, maar biedt 'jouw’ ouderen ook gezelschap en een luisterend oor. Bij ons krijg je op die manier de kans om écht een verschil te maken in de levens van anderen.

Flexibele werkuren en goede voorwaarden

We snappen dat je leven buiten je werk ook belangrijk is. Daarom geven we je de vrijheid om je werk zo in te richten dat het past bij jouw leven. Flexibele werktijden, een rooster dat jij zelf samenstelt—bij Medical zorgen we voor een gezonde balans tussen werk en privé. Benieuwd van welke voordelen je nog meer kunt genieten wanneer je bij ons aan de slag gaat? Dit krijg je van ons:

  • Een vast contract.
  • Een collectieve kortingsregeling via Benefits@Work voor korting op kleding, vakanties en overige cadeaus - zodat je nog meer kunt genieten van het leven.
  • Een zorgcoach die 24/7 voor je klaarstaat - omdat we begrijpen dat de zorg nooit stopt, en dat geldt ook voor onze ondersteuning.
  • Een vast bedrag per jaar voor jouw levensfase en/of loopbaan - omdat we begrijpen dat iedereen uniek is en andere behoeften heeft.
  • Mogelijkheden tot het leasen van een auto van de zaak voor een zorgeloze reis naar je werk.
  • Een van de beste pensioenregelingen en een reiskostenvergoeding om je woon-werkverkeer te ondersteunen.
  • Een extra keuzebudget van 25% boven op je salaris, waarmee je kunt kiezen wat het beste bij je past.
  • Gratis inhoudelijke trainingen bij onze opleidingspartner Ambinex om je vaardigheden te verbeteren en bekwaam en bevoegd te blijven.
  • Passende werkkleding, materialen en een vergoeding van het kwaliteitsregister.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden naar een hogere functie (inclusief onze bbl-opleidingen) - zodat je kunt groeien en je carrière kunt bevorderen.

Werken met steun, erkenning en plezier in het Medical-team

Je staat er nooit alleen voor in je zorgverantwoordelijkheden bij Medical. Je bent bijvoorbeeld altijd direct gekoppeld aan een toegewijde zorgcoach die altijd beschikbaar is en actief met je meedenkt. Het is voor jou én voor ons belangrijk dat je een fijne sterke band opbouwt met je collega's. Daarom organiseren we vaak gezellige gezamenlijke activiteiten en evenementen. Op die manier krijg je ook buiten je werk om een mooie kans om plezier te hebben met elkaar en die band te versterken.

Meer over Medical

Ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingen

Investeren in jouw professionele ontwikkeling staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. We bieden diverse opleidingen en trainingen, waardoor je altijd op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen in de ouderenzorg. Onze focus ligt op voortdurende verbetering. Zo kun jij de beste zorg bieden en elke dag mooie waarde aan jouw leven én dat van onze cliënten toevoegen.

Onze kernwaarden

Verbindend

Verbinden en verbondenheid vinden we belangrijk. We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur. Daarbinnen brengen wij collega’s samen tot een team, verbinden we onze zorgprofessionals met cliënten en hun betrouwbare ander (de zorgmanager), en koppelen we hulpvragen aan oplossingen en adviezen.  

Nieuwsgierig

We koesteren een cultuur van voortdurende nieuwsgierigheid en leergierigheid. Je bent nooit uitgeleerd en nieuwsgierigheid maakt dat je openstaat voor adviezen, ideeën en feedback. Daarvan word je een beter mens én professional en wordt ook onze zorgverlening beter.

Ontspannen

Hoe tegenstrijdig het ook lijkt, in de zorg streven we naar ontspanning, plezier en zorgeloosheid. Door zorgen weg te nemen over de randzaken en organisatie kunnen professionals zorgeloos de best mogelijke zorg leveren. We streven naar een positieve werkomgeving, leuke teamuitjes en mooie momenten met cliënten.

Idealistisch

We willen de gezondheidszorg verbeteren en geloven dat we hierin een belangrijke rol vervullen. We zijn voortdurend op zoek naar medestanders die samen met ons een sprong in het diepe willen wagen en dingen net weer een beetje anders willen doen.  

Integer

Zorg draait om integriteit, betrouwbaarheid en ethiek. Niets is zo kwetsbaar als zorg en het respect en privacy dat zorg met zich meedraagt. Wij stimuleren onze medewerkers om hier uiterst zorgvuldig mee om te gaan en laten onze integriteit terugkomen zowel de contacten met zorgorganisaties en relaties als onze besluitvorming.  

 

Vind je plek in ons team

Klaar om je aan te sluiten bij een toegewijd team dat passie heeft voor ouderenzorg? Bekijk dan onze vacatures en vind de perfecte rol voor jou bij Medical. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mannen en vrouwen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan de beste zorg voor ouderen!

Bekijk onze zorgvacatures

Open sollicitatie? Van harte welkom!

Heb je jouw ideale zorgvacature nog niet gevonden? Stuur ons vooral een open sollicitatie. Wij gaan graag samen met je op zoek naar een baan die bij je past en waarin je verder kunt groeien.

Begin vandaag nog aan je toekomst bij Medical Groep. Of je nu een baan in de zorg zoekt of onze huidige vacatures wilt verkennen, neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen jouw carrière in de zorg kunnen verrijken.