Vacatures Verzorgende IG bij Medical

Ontdek flexibele Verzorgende IG vacatures bij Medical. 

 • Geen administratieve werkdruk
 • Werken wanneer jij wilt
 • Uitstekend salaris

Werken als verzorgende IG bij Medical

Je bent een bevoegde en bekwame verzorgende IG met een (voor)liefde voor ouderenzorg. Voer je je werkzaamheden graag zelfstandig en/of in een team uit, maar ben je ook op zoek naar actieve ondersteuning vanuit je werkgever? Dan maakt Medical graag kennis met jou voor de invulling van onze vacatures verzorgende IG. Bij ons heb je de vrijheid om je eigen werkweek vorm te geven, doordat je voorkeuren voor tijden en locaties zoveel mogelijk gehonoreerd worden. Verder krijg je van ons het vertrouwen van een vast contract na twee maanden, een auto van de zaak en een persoonlijke werkcoach die altijd voor je klaarstaat. Jouw coach is zelf ook actief werkzaam in het veld en is dus op de hoogte van alle uitdagingen die ons mooie beroep met zich meebrengt. Bij Medical willen we jou, onze opdrachtgevers én hun cliënten zoveel mogelijk ontzorgen en het leven prettig en vertrouwd maken. Dit doen wij door jou als verzorgende IG, naast de genoemde ondersteuning, alle vrijheid te geven om je werkzaamheden zelfstandig, gastvrij en authentiek uit te voeren; zowel intra- als extramuraal.  

Werken in de ouderenzorg? Solliciteer bij Medical!

vacatures verzorgende ig ouderenzorg

Arbeidsvoorwaarden die jouw inzet als Verzorgende IG belonen

Bij Medical waarderen we je harde werk en inzet als Verzorgende IG. Daarom hebben we een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden samengesteld om jou de best mogelijke werkomgeving te bieden:

 • Collectieve kortingsregelingen voor dat beetje extra in het leven.
 • Een persoonlijke zorgcoach, altijd beschikbaar voor jouw ondersteuning.
 • Een jaarlijks bedrag voor jouw unieke behoeften in elke levensfase.
 • Leaseauto mogelijkheden voor zorgeloze reizen naar je werk.
 • Uitstekende pensioenregelingen en reiskostenvergoedingen.
 • Een extra keuzebudget bovenop je salaris voor meer flexibiliteit.
 • Gratis professionele trainingen om je vaardigheden te versterken.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden voor jouw carrièreontwikkeling.
 • Regelmatige teamuitjes om samen te ontspannen en plezier te hebben.

Salaris Verzorgende IG bij Medical

Wil jij deel uitmaken van een toegewijd team in de ouderenzorg en tegelijkertijd een aantrekkelijk salaris verdienen? Bij Medical bieden we voor onze nieuwe Verzorgende IGs niet alleen een stimulerende werkomgeving, maar ook een top beloning!

Als verzorgende IG bij Medical kun je rekenen op een uitdagende werkplek waarin je dagelijks het verschil maakt in het leven van patiënten. Dat vertaalt zich naar een salaris tussen € 2.266 en € 3.254 per maand, afhankelijk van je ervaring en expertise als Verzorgende IG.

Maar dat is nog niet alles! Bij Medical Group investeren we in onze medewerkers door middel van uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden. Van bijscholingscursussen tot loopbaanbegeleiding, wij ondersteunen jouw groei en professionele ontwikkeling.

Klaar om deel uit te maken van ons gedreven team? Bekijk dan snel onze vacature voor Verzorgende IG

 

 

Kernwaarden

Bij Medical zijn onze kernwaarden ontstaan uit de ambitie om iedereen in staat te stellen de beste versie van zichzelf te zijn. Deze kernwaarden vormen de basis van onze betrokkenheid om de best mogelijke (ouderen)zorg te leveren en dragen bij aan de tevredenheid en het plezier van zowel onze cliënten als onze werknemers. 

Meer weten over ons? Klik hier!

Ontspannen

We streven naar een positieve werkomgeving waarin onze mensen zorgeloos hun werk kunnen doen. 

Verbindend

We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur.  

Nieuwsgierig.

We streven naar een open en leergierige bedrijfscultuur. 

Idealistisch

We streven ernaar de gezondheidzorg als geheel een positieve impuls te geven. 

Integer

We streven ernaar onze werkzaamheden integer, betrouwbaar en ethisch verantwoord uit te voeren.

Relevante verhalen

Met pensioen én aan de slag als Helpende: Joke’s verhaal

De krantenkoppen logen er de laatste tijd niet om: steeds meer mensen zeggen hun baan in de zorg op, blijkt uit cijfers van het CBS. Gelukkig zien wij bij Medical een ander beeld: zorgprofessionals die met passie en toewijding voor de zorg blijven kiezen, soms onder bijzondere omstandigheden.

Zo ook Joke van der Hoop. Toen ze na ruim 35 jaar afscheid nam van haar baan als anesthesiemedewerker en met pensioen ging, bleef haar zorghart kloppen. Nu werkt ze met veel enthousiasme als Helpende bij Medical—op haar eigen manier. “Wat ik nu voel, wil ik niet kwijt. Dat Medical op mijn pad is gekomen, daar ben ik psychisch enorm van opgeknapt.”

Van 'vreemde eend in de bijt', naar: 'helemaal op zijn plek'.

De zorg is niet alleen een 'vrouwenbaan'. Ondanks vele voordelen vond ook 'voorheen bouwvakker' Jeffrey zijn passie in onze branche.  

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling

Eddy Steffers is 64 jaar. Sinds oktober volgt hij onze BBL-opleiding Verzorgende IG en zit hij weer terug in de schoolbanken. Een gek gezicht? Helemaal niet! Hij vertelt enthousiast over zijn ervaring en wat hem motiveert om te blijven doorleren.

Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige

Ellen Voll is bij Medical afgestudeerd als verpleegkundige. Haar ervaringsverhaal gaat over uitdagingen overwinnen, steun krijgen van de begeleiding en trotse momenten vieren. Ze blikt terug op haar opleiding die ze gedaan heeft in coronatijd.

Remco’s reis door de BBL-opleiding naar helpende plus

Na de zomer start onze BBL-opleiding weer. In een 10-weeks traject worden studenten door een mooie balans van theorie en praktijk klaargestoomd tot helpende plus. Naast dat je een heleboel kennis binnenhaalt, werk je als lerende medewerker ook bij verschillende instellingen. Hierdoor doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen. Remco vertelt graag over zijn avontuur bij Medical.

Vacatures Verzorgende IG - Werken wanneer het jou uitkomt

Als verzorgende IG bij Medical krijg je energie van het feit dat je kunt werken wanneer jij dat kunt en wilt. Dat je op zeer afwisselende plekken aan de slag gaat en elke dag nieuwe mensen mag leren kennen. Sleur of stress van alle randzaken rondom het beroep zul je dan ook niet ervaren, omdat zowel Medical als de planner van de zorginstelling waar je ingezet wordt je dit uit handen nemen. Dit verhoogt de voldoening die je haalt uit de mogelijkheid om je te concentreren op je verpleegtechnische handelingen natuurlijk aanzienlijk. Bij Medical hou je dus écht de tijd over om de cliënten met dat beetje extra liefdevolle aandacht te omringen, en hun levenskwaliteit de voorrang te geven die het verdient. Ook moedigen we je altijd actief aan om jezelf volledig doorbetaald bij te scholen. Op onze trainingscentra of intern bij de verzorgingslocaties bieden wij een enorm breed palet aan cursussen en trainingen aan. Door op die manier zekerheden met vrijheden te combineren houden wij ons team van betrokken zorgprofessionals scherp, gemotiveerd en enthousiast. Zie jij jezelf helemaal terug in deze omschrijving? Aarzel dan niet en neem hier contact met ons op. Wie weet maak jij heel binnenkort deel uit van ons groeiende team professionals in de ouderenzorg.  

Vacatures

Vacature Verzorgende IG | Ouderenzorg | Medical

€2379 - €3604
Landelijk

Op zoek naar een vacature verzorgende IG? AlsVerzorgende IGbij Medicalspeel je een belangrijke rolin het helpen en ondersteunen van ouderen. Samen met je collega’s zet je je in om hen de beste zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature Verzorgende | Ouderenzorg | Medical

€2379 - €3604
Landelijk

Word Verzorgende bij Medical en ontdek de perfecte balans tussen werk en privé. Geniet van de voordelen zoals een vast contract na twee maanden, een persoonlijke werkcoach, flexibele uren en afwisselende locaties.

Bekijk vacature

Open sollicitatie? Van harte welkom!

Heb je jouw ideale zorgvacature nog niet gevonden? Stuur ons vooral een open sollicitatie. Wij gaan graag samen met je op zoek naar een baan die bij je past en waarin je verder kunt groeien.

Begin vandaag nog aan je toekomst bij Medical Groep. Of je nu een baan in de zorg zoekt of onze huidige vacatures wilt verkennen, neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen jouw carrière in de zorg kunnen verrijken.