Werken als verzorgende IG bij Medical

Word een gewaardeerd verzorgende IG bij Medical. Met vrijheid in je werkweek, een vast contract en een persoonlijke coach.

Werken als verzorgende IG bij Medical

Je bent een bevoegde en bekwame verzorgende IG met een (voor)liefde voor ouderenzorg. Voer je je werkzaamheden graag zelfstandig en/of in een team uit, maar ben je ook op zoek naar actieve ondersteuning vanuit je werkgever? Dan maakt Medical graag kennis met jou voor de invulling van onze vacatures verzorgende IG. Bij ons heb je de vrijheid om je eigen werkweek vorm te geven, doordat je voorkeuren voor tijden en locaties zoveel mogelijk gehonoreerd worden. Verder krijg je van ons het vertrouwen van een vast contract na twee maanden, een auto van de zaak en een persoonlijke werkcoach die altijd voor je klaarstaat. Jouw coach is zelf ook actief werkzaam in het veld en is dus op de hoogte van alle uitdagingen die ons mooie beroep met zich meebrengt. Bij Medical willen we jou, onze opdrachtgevers én hun cliënten zoveel mogelijk ontzorgen en het leven prettig en vertrouwd maken. Dit doen wij door jou als verzorgende IG, naast de genoemde ondersteuning, alle vrijheid te geven om je werkzaamheden zelfstandig, gastvrij en authentiek uit te voeren; zowel intra- als extramuraal.  

Kernwaarden

Bij Medical zijn onze kernwaarden ontstaan uit de ambitie om iedereen in staat te stellen de beste versie van zichzelf te zijn. Deze kernwaarden vormen de basis van onze betrokkenheid om de best mogelijke (ouderen)zorg te leveren en dragen bij aan de tevredenheid en het plezier van zowel onze cliënten als onze werknemers. 

Meer weten over ons? Klik hier!

Ontspannen

We streven naar een positieve werkomgeving waarin onze mensen zorgeloos hun werk kunnen doen. 

Verbindend

We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur.  

Nieuwsgierig.

We streven naar een open en leergierige bedrijfscultuur. 

Idealistisch

We streven ernaar de gezondheidzorg als geheel een positieve impuls te geven. 

Integer

We streven ernaar onze werkzaamheden integer, betrouwbaar en ethisch verantwoord uit te voeren.

Relevante verhalen

Nooit te oud om een stap te nemen in je ontwikkeling

Eddy Steffers is 64 jaar. Sinds oktober volgt hij onze BBL-opleiding Verzorgende IG en zit hij weer terug in de schoolbanken. Een gek gezicht? Helemaal niet! Hij vertelt enthousiast over zijn ervaring en wat hem motiveert om te blijven doorleren.

Ellens ervaring met de BBL-opleiding Lerend Medewerker Verpleegkundige

Ellen Voll is bij Medical afgestudeerd als verpleegkundige. Haar ervaringsverhaal gaat over uitdagingen overwinnen, steun krijgen van de begeleiding en trotse momenten vieren. Ze blikt terug op haar opleiding die ze gedaan heeft in coronatijd.

Remco’s reis door de BBL-opleiding naar helpende plus

Na de zomer start onze BBL-opleiding weer. In een 10-weeks traject worden studenten door een mooie balans van theorie en praktijk klaargestoomd tot helpende plus. Naast dat je een heleboel kennis binnenhaalt, werk je als lerende medewerker ook bij verschillende instellingen. Hierdoor doe je veel ervaring op met verschillende doelgroepen. Remco vertelt graag over zijn avontuur bij Medical.

Werken wanneer jij dat kunt en wilt

Als verzorgende IG bij Medical krijg je energie van het feit dat je kunt werken wanneer jij dat kunt en wilt. Dat je op zeer afwisselende plekken aan de slag gaat en elke dag nieuwe mensen mag leren kennen. Sleur of stress van alle randzaken rondom het beroep zul je dan ook niet ervaren, omdat zowel Medical als de planner van de zorginstelling waar je ingezet wordt je dit uit handen nemen. Dit verhoogt de voldoening die je haalt uit de mogelijkheid om je te concentreren op je verpleegtechnische handelingen natuurlijk aanzienlijk. Bij Medical hou je dus écht de tijd over om de cliënten met dat beetje extra liefdevolle aandacht te omringen, en hun levenskwaliteit de voorrang te geven die het verdient. Ook moedigen we je altijd actief aan om jezelf volledig doorbetaald bij te scholen. Op onze trainingscentra of intern bij de verzorgingslocaties bieden wij een enorm breed palet aan cursussen en trainingen aan. Door op die manier zekerheden met vrijheden te combineren houden wij ons team van betrokken zorgprofessionals scherp, gemotiveerd en enthousiast. Zie jij jezelf helemaal terug in deze omschrijving? Aarzel dan niet en neem hier contact met ons op. Wie weet maak jij heel binnenkort deel uit van ons groeiende team professionals in de ouderenzorg.  

Vacatures

Vacature Verzorgende IG

€2266 - €3254
Landelijk

Op zoek naar een vacature verzorgende IG? AlsVerzorgende IGbij Medicalspeel je een belangrijke rolin het helpen en ondersteunen van ouderen. Samen met je collega’s zet je je in om hen de beste zorg te bieden.

Bekijk vacature
vacature helpende niveau 2 nederland

Vacature Hbo-verpleegkundige

€3025 - €4061
Landelijk

Op zoek naar je droombaan als hbo-verpleegkundige? Als hbo verpleegkundige geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Verzorgende

€2266 - €3254
Landelijk

Als Verzorgende geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Natuurlijk heb je een hart voor de zorg en daarom wil jij je cliënten net dat beetje meer geven. Dit doe je samen met je collega’s op verschillende locaties.

Bekijk vacature

Mbo-verpleegkundige

€2949 - €3575
Landelijk

Als mbo-verpleegkundige bij Medical speel je een onmisbare rol voor onze cliënten in de ouderenzorg. Samen met je teamleden zet je je in om nét dat beetje extra zorg te bieden.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Niveau 2

€2139 - €2789
Landelijk

Als Helpende Niveau 2 geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Je levert dagelijks op verschillende locaties in samenwerking met collega verzorgenden zorg aan cliënten in hun dagelijkse leven.

Bekijk vacature

Vacature Helpende Plus

€2139 - €2789
Landelijk

Op zoek naar een vacature Helpende Plus? Als Helpende Plus geef jij een onmisbare invulling aan de zorgbehoefte(n) van cliënten binnen de ouderenzorg. Samen met je collega’s lever je dagelijks op verschillende locaties zorg aan cliënten in hun dagelijks leven.

Bekijk vacature

Clustermanager Ambinex

€3515 - €5115
Midden-Nederland

Voor de verdere groei en positionering zijn we op zoek naar een manager die dit proces kan begeleiden en samen met het opleidingsteam van Ambinex een toekomstbestendig onderdeel van onze zorggroep maakt. 

Bekijk vacature

BBL-Opleiding - Lerend Medewerker Verpleegkundige

€2199 - €3254
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Verzorgende IG? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verpleegkundige.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Verzorgende IG

€2266 - €3025
Friesland

Heb jij een afgeronde opleiding Helpende Plus of Verzorgende? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Verzorgende IG.

Bekijk vacature

BBL-Opleiding – Lerend Medewerker Helpende Plus

€2139 - €2798
Friesland

Heb jij een afgeronde niveau 2 opleiding tot helpende zorg en welzijn? Ben jij gemotiveerd en wil jij jezelf doorontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om via Medical Groep door te leren voor Helpende Plus.

Bekijk vacature

Interesse?

Wil je een open sollicitatie versturen? Stuur ons dan via onderstaand formulier je CV en motivatie op!