Medical. Jouw betrouwbare partner in ouderenzorg. 

Ontdek onze kwaliteit, samenwerking en duurzame aanpak. 

Kernwaarden

Medical wil iedereen waar wij in onze werkzaamheden mee te maken hebben in staat stellen de beste versie van zichzelf te zijn. We willen gezamenlijk kijken naar wat er wél mogelijk is en zo al onze mensen en jullie cliënten meer tevredenheid en plezier te bieden. Al onze inspanningen worden daarom uitgevoerd vanuit onze kernwaarden.  

Meer weten over ons? Klik hier!

Ontspannen

We streven naar een positieve werkomgeving waarin onze mensen zorgeloos hun werk kunnen doen. 

Verbindend

We streven naar een samenwerkingsgerichte cultuur.  

Nieuwsgierig

We streven naar een open en leergierige bedrijfscultuur. 

Idealistisch

We streven ernaar de gezondheidzorg als geheel een positieve impuls te geven. 

Integer

We streven ernaar onze werkzaamheden integer, betrouwbaar en ethisch verantwoord uit te voeren.

BBL-Opleidingen 

Wil je je carrière in de ouderenzorg een extra impuls geven? Dan is de  BBL-opleiding bij Medical de ideale stap voor jou. Combineer werken en leren in de zorgsector met een praktische studie. Je brengt direct de theorie in de praktijk en ontvangt persoonlijke begeleiding van ervaren praktijkopleiders en zorgmanagers. Na afronding van de opleiding biedt Medical diverse carrièremogelijkheden en doorgroeimogelijkheden, zoals Helpende +, Verzorgende IG en Verpleegkundige op niveau 4. Een diploma als Helpende is hierin de minimale vereiste om deze studie te beginnen. Maak een afspraak voor een motivatiegesprek en ontdek hoe werken en leren samen je loopbaan kunnen verrijken. 

Lees verder

Trainingen 

Bij onze partner Ambinex kun je profiteren van een breed scala aan trainingen die gericht zijn op handelingen, verpleegkundig redeneren, situationeel handelen en menslievende bejegening. Deze trainingen worden op maat gemaakt en kunnen op locatie worden verzorgd, met onderwerpen zoals palliatieve zorg, wondzorg en dementie.

Ambinex biedt een uniek voordeel met hun mobiele skillslab, waarmee zorgprofessionals in staat zijn om op hun eigen locatie of in de nabijheid verpleegtechnische handelingen te oefenen en te toetsen. Deze trainingen zijn gebaseerd op de Vilans protocollen en geaccrediteerd door het V&VN, waardoor zorgprofessionals op een toegankelijke manier bekwaam én bevoegd kunnen blijven.

Trainingen bekijken

Contactformulier

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!