Open sollicitatie bij Medical

Solliciteren bij Medical

Vind je niet direct een vacature die bij je past, maar heb je wel de passie om in de zorg te werken? Wij willen je graag leren kennen!

Bij Medical Groep geloven we in de waarde van ieder individu. We begrijpen dat het vinden van de juiste baan in de zorg niet altijd eenvoudig is, vooral als je specifieke behoeften of ambities hebt. Dat is waarom we open sollicitaties verwelkomen.

Of je nu een ervaren professional bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of iemand die nieuw is in de zorg en graag een opleiding of begeleiding wil volgen - wij horen graag van je.

Nu solliciteren

De voordelen van Medical

Bij Medical combineren we passie en professionaliteit om kwalitatieve ouderenzorg te leveren. Als ervaren zorgpartner staan we garant voor gediplomeerd en bekwaam personeel dat de best mogelijke zorg biedt. Onze missie is om iedereen te helpen de allerbeste versie van zichzelf te zijn, en onze visie benadrukt het belang van samenwerking en verbinding in de zorg. Met kernwaarden van verbinding, nieuwsgierigheid, ontspanning, idealisme en integriteit, zetten we ons al meer dan 24 jaar in om flexibele zorgprofessionals te leveren en zo bij te dragen aan de zelfstandigheid en kwaliteit van leven van ouderen.

  • Eigen regie over werkrooster
  • Werk zonder sleur
  • Betaalde opleidingen
  • Pensioen-voorziening
  • Vakantie wanneer je wilt
  • Introductiedagen
  • Kijkje in de keuken van verschillende organisaties

Lees meer over Medical

Sollicitatieproces

Solliciteren

Laat ons weten dat je bij Medical wilt werken!

Kennismaken

Binnen 2 werkdagen word je gebeld om kennis te maken met elkaar.

Persoonlijk gesprek

We leren elkaar kennen en praten dieper over elkaars werk, kwaliteiten en visie.

Persoonlijk voorstel

We tackelen de laatste CAO-vragen en nemen ons sociaal contract door.

We nemen je aan!

We stellen je graag voor aan onze collega’s en zorgen dat alles klaar staat voor de start.

Aan de slag!

Je eerste werkdag bij Medical.

Veelgestelde vragen over solliciteren

Ja, absoluut. Wij werken met zorgorganisaties door heel het land samen, wat betekent dat je kunt werken op verschillende locaties in heel Nederland. We streven ernaar om je in te zetten op locaties die voor jou het meest geschikt zijn.

Ben je geïnteresseerd, maar is solliciteren nog net een stap te ver voor je?

Geen zorgen, we zijn hier om te helpen! Of je nu vragen hebt over de functie, het sollicitatieproces, of je gewoon wilt kennismaken met onze organisatie, wij staan voor je klaar.

Ontdek hoe Medical Groep jou kan ondersteunen in je zorgcarrière. Je bent slechts één gesprek verwijderd van de volgende stap in je loopbaan!

Neem vandaag nog contact met ons op

Open sollicitatie? Van harte welkom!

Heb je jouw ideale zorgvacature nog niet gevonden? Stuur ons vooral een open sollicitatie. Wij gaan graag samen met je op zoek naar een baan die bij je past en waarin je verder kunt groeien.

Begin vandaag nog aan je toekomst bij Medical Groep. Of je nu een baan in de zorg zoekt of onze huidige vacatures wilt verkennen, neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen jouw carrière in de zorg kunnen verrijken.